På svensk mark

Vi har hälsat på i Sverige idag. Rasmus och jag var på svenska ambassaden för att hämta hans pass. Då är man ju på svensk mark, det är inte direkt så det känns. Det känns mer som om man är näääääära svensk mark men inte riktigt blir insläppt. Ännu mer så måste det ju kännas för alla de somalier som sitter där och väntar. Undrar hur många gånger de är där och hur många som får åka hem med oförättat ärende. 
 
Vi fick i alla fall vårt ärende uträttat och Rasmus har numera ett svenskt pass, han har beviset för att han hör hemma i SITT land. Det ska bli helt fantastiskt att få visa honom hans nya land. Först ska vi till Mombasa och njuta av ännu varmare väder än här och några fler pooler. Vi, mest av alla Josef är i desperat behov av semester. Det är slitsamt att knyta ihop säckar.
 
/ Anna

Kommentarer
Postat av: mormor

Jag önskar er en skön vecka i Mombasa. Vi ser fram emot att få krama om er den 9/1. Välkommen hem

2012-11-22 @ 08:56:45
Postat av: Ulrika Christer och Lukas

Härligt med de små men tydliga stegen på att ni snart vänder hem igen. Hoppas att vi kan träffas någon gång när det lugnat ner sig med hemmalivet igen. Ni är i alla fall välkomna till oss i Fagersta om ni vill ta en utflykt från stan.

2012-11-22 @ 18:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0