Mombasa

Vi har längtat till Mombasa sen vi kom hit. Vi har också planerat för en avslutningsresa hit från början. Oj vad vi njuter och oj vad vi behövde det här. Vi fick ett kanonerbjudande som var för bra för att låta bli. Det hotell vi brukar rekommendera ville ge oss tack för hjälpen, och det med besked. Vi bokade det billiga hotellet och kände oss mycket nöjda med priset.

När vi kom hit hade de lagt oss på det finare hotellet, där alla smekmåndsmänniskor nu får stå ut med två dårar som hoppar i och ur vattnet hela dgarna.

Vi njuter så mycket vi kan och vi är så tacksamma för möjligheten att vara här för våra små vattendjur och för livet. Nu ska jag läsa lite (den första boken jag läser sen jag blev tvåbarnsmamma) innan det är dags för pappans lästimme.

Vi hör av oss igen när vi är tillbaka i Nairobi.

Anna


Kommentarer
Postat av: farmor/mamma/svärmor

Det låter fantastiskt bra!
Njut av dessa dagar!
Välkommen hem om 13 dagar!
Vi längtar efter er!
Kramar Solveig

2012-11-26 @ 20:07:17
Postat av: mormor/mamma/svärmor

Jag instämmer helt i farmorns hälsning. Vi väntar Er och gläds åt att dagarna går. Nu är det bara 12 dagar! Ni är så Välkomna.
PS: uppdraget när det gäller åkpåse är fixat
Kram mamma Gerd

2012-11-27 @ 08:44:25
Postat av: Sysslingarna på sätragårdsvägen

Ååå så härligt! Vi vill oxå bada i de härliga poolerna igen - o glöm inte att testa havet också, det är roligt med vågor... Njuuuut av tiden ni har kvar o välkomna hem snart. Vi längtar, nedräkning pågår!!
Kram 4*pansell (o ett extra mjau från Sune till Ida o Rasmus)

2012-11-27 @ 20:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0