37

Min födelsedag började tidigt 05:18 tyckte Rasmus att det var morgon. Nu sitter några skadeglada föräldrar och skrattar gott för sig själva. Våra barn är bra på att sova (väldigt bra), för det mesta men i morse ville Rasmus göra ett litet undantag. Han somnade om vid sex och gav sin gamla mamma en timme till i drömmarnas land. När vi var vakna alla tre (Josef jobbade på förmiddagen) och Ida kommit ihåg att det var min födelsedag började en kavalkad av Ja må hon leeevaa ja må hon leevaaaa... Ida sjöng och sjöng och försökte få med sin lillebror men han var inte riktigt med på noterna förutom när det kom till ea ea ea ea (Hurra hurra hurra hurra) såna fick jag hur många som helst. När sötnosen fått komma upp ur sin säng fick jag dessutom tusen pussar. Han har nyss fattat vad puss är och han övar mycket flitigt (en puss är en väldigt stram mun som nådigt trycks mot mammas panna, näsa eller mun), kram är han ganska bra på också och det är väldigt väldigt mysigt :-)
.
Efter en liten lekstund ute och lunch gick Rasmus och jag till sängs igen. Han var så trött att han somade i lunchsoppan, jag vet inte hur mina uppmaningar om att sova på morgonen fungerade vi får väl se imorgon bitti. Ida fick pannkakstallriken fylld och så slocknade vi. När jag vaknade efter en timmes välbehövlig vila stod en rosa tårta och rosa rosor på bordet. En lycklig Ida som ritade teckningar (många teckningar) till sin mamma. Hon undrade ockå hur det kan komma sig att mamma får fylla år två gånger (det är ju bara en månad sen hon ritade teckningar sist på morsdag).
.
Till tårtan fick jag också min present, inför en mycket skeptisk Ida som inte kunde förstå hur mammas present kunde få plats i pappas huvud. På lördag ska vi åka hit och sen ska vi bo här i två dygn. På söndag tillbringar vi dagen här. Visst kan han fixa presenter min lilla gubbe.
.
Dagen blev inte sämre när Josef tog barnen med sig ut och lämnade 37 åringen ensam inne. Jag tog en riktig semesterdusch, jag tror jag tömde varmvattenberedaren ensam det var såååå skönt.
.
Nu ikväll har jag försökt tacka för alla grattis på facebook och fått vacker grattissång av mamma och pappa. Sen kom den vanliga berättelsen om hur fantastiskt det var den där kvällen för 37 år sen vilket skapade en allvarlig mamma och pappa längtan. Det är tur att de kommer i september för december känns väldigt väldigt långt borta just nu.
.
Kram från en mycket nöjd 37 åring
Anna

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken underbar födelsedagspresent av mannen :) Jag får nog läsa det här inlägget högt för min man med tanke på att jag snart fyller år :)//Sara

2012-06-28 @ 08:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0