Full aktivitet

Så fick vi till sist en tid för intervju hos childrens department. 14 augusti, det är visserligen efter de antal dagar som de har på sig att göra intervju, hembesök och skriva rapport (superproffsigt eller hur) men det är mer än en månad innan domstolen öppnar igen så hoppet är inte helt ute än, hoppet om en vit jul alltså :-)
.
Detta besked skapade en enorm aktivitet, innan vi fått denna tid har vi ju inte kunnat boka någonting och Josefs semester (två hela veckor) börjar på måndag eller tisdag för det var visst något som behövde fixas på måndag... På tisdag åker vi på safari till Meru och Samburu det går väl an :-) vi ska berätta hur det går jag lovar. Vi har velat åka lite norrut sen slutet av vårt förra Kenyaäventyr och nu ska det äntligen bli av och det med stil. Tack vare en annan familj som hänger på kan vi dessutom åka med Salaash, fantastiskt roligt både sällskapet och guiden.
.
Att leva här mitt i adoptionsprocesserna är en enorm empatiträning. Man hoppas med andra, gläder sig med andra och sörjer med andra. Just precis nu är vi väldigt glada och vi hoppas väldigt mycket och vi vill inte byta hoppet mot sorg för allt i världen. Men som tur är finns vi också för att trösta och peppa varandra vilket vi alla behöver under resan. Nu när vi väntat och väntat på en tid för intervju är det gott i hjärtat att andra har suckat tillsammans med oss.
.
Nu ska jag natta min alldeles ljuvliga son, den lika ljuvliga dottern somnade i soffan efter vällingen (precis som mamma brukar göra).
Anna

Kommentarer
Postat av: Mamma Alvin

Åh Meru och Samburu! Vi hann inte dit så ta många bilder och samla på er massor av upplevelser/intryck och berätta sedan för oss vad ni tyckte om resan. Tänk att vi var i Kenya i 10 månader och ändå inte hann med allt vi ville.Grattis till Children´s department! Det gäller att fira varje litet steg (ni kanske ska fika på Cake plaza? Åhhh så gott. Jag rekommenderar varmt jordgubbsmoussetårtan, slurp).Vi hoppas på en vit jul till er! (Och till oss också. Jag vill inte se en endaste grön gräsmatta i december).Stor kram

2012-07-28 @ 12:00:52
Postat av: linus

vill höra mer om meru och även senaste mara turen! :)

2012-08-11 @ 18:44:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0