Poolen

De första dagarna har för oss varit galna och vi har flängt runt och fixat saker. Inte i något stressat tempo, det går inte att stressa här, men vi har haft saker att göra hela tiden. Igår var vi på giraffcentret och pussade giraffer. I alla fall jag, det är ingen annan i min familj som vågar sånt =) Vi hade med oss de sju svenska bibelskoleelever som läser på bibelskolan som Josef ska jobba på i år. Ida tittade gärna på girafferna men hon ville inte så gärna mata eller klappa, vi får väl se hur det är om åtta månader...

Idag har samma elever varit här hemma hos oss och ätit spaghetti och köttfärssås, badat i poolen och fikat kaffe och kladdkaka vid densamma. Jag tror att kaffet nästan var mest uppskattat. Kenyaner gör kaffeblask som knappt går att dricka så kaffedrickarna var lite svältfödda.

Vi har tillbringat hela långa eftermiddagen vid poolen. Ida som i flera dagar har pratat om att hon inte vill bada och inte i den stora poolen gick knappt att slita från barnpoolen. Vilken lycka att få bada och leka i vattnet hur mycket som helst. Vi har säkert haft 30 grader idag så ett dopp (eller 1000) var nog nödvändigt. Poolstunden avslutades med grillfest. Sedan vi var här sist har poolområdet uppdaterats med en grill och vi blev bjudna på en fantastisk grillmiddag av de andra familjerna.

Vi har blivit SÅ välkomnade, när vi kom fanns en fruktskål på bordet och i kylen fanns grejjor till kvällsfika och frukost, underbart!!! Nu pustar vi trötta i soffan och ska för första kvällen inte packa upp någonting.

Bara slappa! / Anna

Kommentarer
Postat av: Sofia E

Låter helt underbart men sååå avlägset med sommar å poolbad. Så kul att kunna följa er! Alla minnen kommer fram så tydligt. Känns det inte märkligt att vara tillbaks igen? I er gamla lägenhet å allt. Är den välbehållen? ;)

2012-01-21 @ 18:46:47
Postat av: Åsa

Härligt allt är bra med er.



Jag hoppas verkligen ert BB kommer snart. KRAAAAM

2012-01-21 @ 22:18:10
URL: http://iborian.wordpress.com
Postat av: Ulrika

Önskar er lugnare dagar framöver med mer poolbad och slappatid! Nu när inhandling, upp-packning och hämtning av grejer ar avklarat. Tack för firandet i fredags! Sverigebuketten är jättefin.

2012-01-22 @ 10:44:57
Postat av: Anonym

En hälsning från ett snötäckt Stockholm. Mysigt men blir ändå lite avis på er:) jag (emma) har nu avslutat min 2:à veckas inskolning, går bättre o bättre! Lgh

Går lite segt men räknar med inflytt till

Helgen (bordet passa jättebra!!:) mamma sitter mittemot o syr,hälsar att hon gläds med er o gärna hade vart där o badat:) uppdatera snart igen vi läser!!! Puss o kraaam!

2012-01-22 @ 21:56:58
Postat av: Magdalena

å vad härligt att vara tillbaka!!! poolhäng och dessutom en GRILL!!! kan det bli bättre :-)

2012-01-24 @ 10:21:25
URL: http://dagarmedmagdalena.blogg.se/
Postat av: Mark Beckenham

Kul att allt gått så bra för er. Är såååååå avundsjuk. Vi måste verkligen träffas nästa gång vi kommer ner dit. Ha det gött i värmen, här är det snö, is och mörker :(

2012-01-24 @ 20:50:58
Postat av: Anna Nilsson

Mysigt att läsa att ni redan boat in er! Vad säger Ida om att ni är tillbaka? Det är jättespännande att läsa det du skriver. Ska bli kul att se bild på bilen ;) 1986, ja då var vi ju 11 år!!! Kraaaam

2012-01-24 @ 23:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0