Kwaheri week

Sista veckan, veckan när man ska säga adjö eller kwaheri. I söndags invigdes kyrkan och Josef sa kwaheri till församlingen. Idag har vi haft adventsfika med de andra familjerna här. Lussebullar, pepparkakor både mjuka och mjuka (de hårda var inte så hårda som man skulle kunna önska i luftfuktigheten), tomteskum, glögg, julmust, knäck och kola. Ett av de varmare adventsfikan jag har varit med om men ett väldigt trevligt. Så mysigt att få träffa nästan alla familjer på plats en sista gå gång!

Imorgon ska några officiella som har med Josefs jobb att göra komma och fika resterna. Så fortsätter hela veckan, möten för att lägga strukturer på plats och för att avsluta. Vi kommer inte att hinna allt men det vi hinner får lov att vara gott nog.

Inför verkligheten att vi faktiskt är på väg hem kan jag fyllas av rena lyckorus för att Rasmus ska få komma HEM och dela livet med oss. Det har jag väl vetat ett tag men ibland tar insikten tag och hjärtat spricker nästan. Det är en fantastisk kille vi kommer hem med, galen och helt underbar. Han har precis lärt sig att det är kallt i Sverige. När man frågar om det är så huttrar han till och låtsasfryser.

Godnatt!
Anna


Kommentarer
Postat av: Marie

Ønsker dere en kjempefin kwaheriuke! Og en god tur hjem til kalde nord - men en fin tid å komme hjem på nå rett før jul, da:-) Klem

2012-12-05 @ 14:10:57
Postat av: Mamma Alvin

Åh vad känner igen längtan efter att få ta hem sitt barn till Sverige och "det vanliga livet". Det är verkligen magiskt att se hur ens älskade unge tas emot av familj coh vänner och hur han skapar egna relationer till dem.

Tänk att ni kommer hem om bara några dagar - helt knasigt! Och fantastiskt. Se till att njuta så mycket ni bara kan av varenda liten minut som återstår i Kenya.

Kram

2012-12-05 @ 18:27:00
Postat av: Emma

Jag testade med att säga till Rasmus att det är kallt är Sverige. Han var jättesöt när han huttrade :)

2012-12-07 @ 10:36:29
URL: http://www.axebo.se/kenya

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0