Väntan har börjat

Nu har vi lämnat ifrån oss världens just nu viktigaste pappersbunt. Vi hoppas att allt är i sin ordning och att det går fort att få alla stämplar som man ska få i Sverige och att de snart skickas till Kenya. Vi går i alla fall in i nästa fas... VÄNTAN lite skönt att vi har gjort allt vi kan, lite frustrerande att vi inte kan påverka något mer. Underbart att pappren är klara!!! / Anna som fortsätter att VÄNTA barn men framför allt att LÄNGTA barn :-)

Kommentarer
Postat av: G

Kul för mig som läsare att ni är tillbaka! Önskar all lycka till jag kan! SEr fram emot att läsa om er familjs barn- och Kenya-resa och höra om projeket i Kibera.

2011-08-29 @ 20:28:09
Postat av: Greengal

Vad spännande! Grattis till att ni nu väntar barn igen! Hoppas ni inte behöver vänta särskilt länge!

2011-08-29 @ 23:44:35
URL: http://vantanochlangtan.blogspot.com
Postat av: C

Hej,

Jag har er blogg som "favorit".



Det har jag haft sedan min bara några år äldre faster och hennes man bestämde sig för adoption från just Kenya. Jag har läst inlägg från er fler gånger - å försökt på det sättet tänka mig in i situationen och vara ett så bra stöd som jag kan.



Idag fredag den 2 september så kom det efterlängtade barnbeskedet :) å mitt hjärta är varmt för det par som kommer bli så fina föräldrar. Nu ska de resa ner och få uppleva det ni gjort. Tack för att ni delat och delar med er!



Glädjer mig med er när ni nu väntar ett syskon till fina Ida.



Kramar

2011-09-02 @ 19:35:10
Postat av: Annica E

Intet är som längtans tider!! Hoppas få höra mer från er snart! Kram Annica

2011-09-07 @ 12:55:31
Postat av: Moster Emma

Ta vara på denna längtans tid!!:)



Gick tillbaka o läste lite om väntans tid förra gången, kan säga att tårarna rann när jag kom till "första mötet":) Så fantastiskt att ni kommer få uppleva det snart igen!



Puss

2011-09-09 @ 12:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0