All my bags

Lägenheten är tom så när som på en sovande Ida och några saker i diskstället. Alla väskor är packade och vi är klara. Vad som inte är klart är däremot pappret. Registratorn behagade inte komma till jobbet på fredag eftermiddag och då bidde det ingen underskrift. Hoppas han är där imorgon annars blir det inget papper förrän tidigast onsdag. På tisdag är det public holiday och då är alla små registratorer och alla andra lediga. Ja, ja vi får väl se hur det blir. Lägenheten lämnar vi imorgon i alla fall och tillbringar de sista nätterna hos våra vänner från ESC landet Norge. Det ska bli koseligt!

Det riktigt tråkiga är att Josef måste åka på onsdag i vilket fall så får vi inte pappren imorgon så får Ida och jag åka senare :-( Jag är inte orolig för resan men det skulle vara väldigt tråkigt att inte få komma hem tillsammans. Men det har vi inte sett ännu. En dag har lilla registratorn på sig fortfarande.

Igår tillbringade vi kvällen hos en dansk familj som visade ESC final på TV. Ett stort glatt gäng med svenskar, danskar, finnar och en italienare (som inte hade en aning om vad det var för tävling och som tyckte att vi skandinavier var lätt skruvade). Ida som vägrade somna efter att ha kommit till ett nytt ställe fullt av roliga leksaker. Hon skrek först som en besatt och lugnade sig inte förrän vi gav upp försöken att söva henne. Sen lekte hon glatt med papporna (som inte var riktigt lika intresserade av underhållningen som mammorna). Efter ett tag valde hon en mammas knä, observera inte mitt! När kompisarnas mammors knän är lediga måste man tydligen passa på :-) Där satt hon länge och såg på melodifestival (mammas flicka i alla fall). Till sist gav hon upp och somnade, klockan elva! Vi hade en väldans trevlig kväll, kanske den sista i ett så stort adoptivföräldragäng på ett tag.

Idag har jag fått min första morsdagsteckning av Ida <3

När vi var på safari förra onsdagen var Salaash på ett strålande humör och satt och småtrallade vid sin ratt. En sång han sjöng för full hals var http://www.youtube.com/watch?v=f4hsC0nRvZM&feature=related den sjöng han för oss, sött. Jag sjöng rövarnas sång från Ronja rövardotter för full hals när jag stod och tittade upp ur landcruisern det var bara oemotståndligt med vidderna och luften, hoppas jag inte skrämde någon :-)

Återkommer imorgon med den rafflande upplösningen i såpan "får vi åka hem med samma flygplan eller inte".

/ Anna


Kommentarer
Postat av: Marik

Helt otroligt!!! Att ni äntligen ska få komma hem, strunt samma hur....

2010-05-30 @ 23:59:33
Postat av: Magdalena

registratorn får ta och jobba på. för nu är det dax för er att åka hem!!!

stockholm är för övrigt riktigt sommarvackert!



kram

2010-05-31 @ 11:59:39
URL: http://dagarmedmagdalena.blogg.se/
Postat av: Lotta

WHIIIIIIIIII!!! Jag hörde om papprena så nu håller vi alla tummar och knän att ni får tag på ambassaden också ;) Pöss å kram!!! Nu längtar Ludde massor efter sin kusin...:)

2010-05-31 @ 15:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0