9,00

Idag har vi varit på barnhemmet för vår sista vägning av Ida. De vill att vi kommer en gång i månaden (i början var det en gång varannan vecka). Ida gick upp väldigt blygsamt i början. Hon vägde ca 6,5 kg när vi fick henne och 7 kg gränsen var svår att ta, hon gick upp något/några hekto mellan gångerna. Men sedan vi fått komma en gång i månaden har det varit lite större skillnad (förstås) och på senare tid har hon stuckit iväg.

Idag, sista gången vägde hon 9,00 kg. Jämt och bra att avsluta med. De verkar helt obekymrade om att hon hade collegetröja, jeans och T-shirt på sig men skorna skulle av =) Hennes små kläder väger i och för sig inte så mycket. Gått upp i vikt har hon i alla fall gjort det är ett som är säkert, ett halvt kilo på en månad och för första gången är krysset ovanför den lägsta kurvan. Men vi klarar nog 10 kg gränsen som gäller för den där lilla sängen/påsen som man kan få på flyget hem, det är vi glada för! Ett helt kilo ska hon väl inte gå upp under de närmsta veckorna... det får hon göra när vi kommit hem och inte har en nattflygning framför oss.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Mormor

Jättebra att vikten går uppåt."Kan det bero på alla små stekta pannkakor och ägg Du Anna virkat som Ida får servera i sitt nya lilla kök"

Härefter får hon äta dem med måtta så inte 10 kg-s gränsen passerar med tanke på flygresan hem. Det är ju skönt att få en liggplats till henne under resan hem.

2010-05-05 @ 21:26:49
Postat av: Magdalena

en liten spurtare! vad mysigt. hon ska nog klara vikten på flyget, till och med francis fick en sån där sovstol...och han hade ju passerat 10 kg redan innan vi fick honom.

ha en fin sista tid i Kenya!!!

2010-05-05 @ 21:34:49
URL: http://dagarmedmagdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0