Att säga hej då

Vi åker runt som tokiga dessa dagar. Vi ska hinna träffa alla och säga hej då, det är ju inte farväl för de allra flesta kommer vi att träffa igen det är vi helt säkra på. Idag ville kvinnorna från Kibera skicka med oss en hälsning och presenter. Josef fick en tröjja och jag fick pärlsmycken och en nyckelring där det står Kibera Slums. Vi har sagt hej till vår advokat och haft en mysig pratstund med henne, vi hade verkligen kunnat bli vänner om vi inte varit klient och advokat. Nästa gång kanske :-)

Vi har också deponerat diverse kroppsvätskor hos tropikmedicin. Snacka om totalkoll nu vet vi att vi inte har en massa sjukdomar, det var ju bra. Det vore ju synd att ta med extra kompisar till Sverige som amöbor och maskar men det gör vi alltså inte.

Nu sitter vi och myser med våra vänner och försöker förstå att det blir sista natten i Kenya. Imorgon kväll den här tiden slåss vi som bäst med passkontroller och annat och sen tillbringar vi några timmar på Java och väntar på avgång. Vi kommer verkligen att sakna Kenya och det är tur att flygplanen fortsätter att åka hit. Vi kommer hem med världens finaste dotter och med ett andra hemland i bagaget. Fattar ni vad många guldmedaljer vi ska fira nästa OS!

Nu ska vi umgås! Snart umgås vi med er därhemma ååååååååh vad vi längtar nu.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Marika

Sedan kommer det bli intensiva rundor med att säga hej till alla som vill träffa er igen.



Än en gång välkomna tillbaka!

Marika

2010-06-03 @ 22:28:41
Postat av: Emma L

Det pirrar i hela kroppen på mig nu!!!

2010-06-03 @ 22:28:52
Postat av: Ullis

Åh det är så roligt att ni äntligen kommer hem! Jag vet att det är många som vill träffa er, men hoppas jag kan se er något nu i sommar.



Kram kram

2010-06-04 @ 09:29:34
Postat av: mamma/mormor Gerd

Våra Älskade barn VÄLKOMNA HEM !!!

2010-06-04 @ 11:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0