Sköna maj välkommen

Vi har firat valborg idag, jovisst eld, vårtal och sång. Varmkorv och läsk. Hela paketet, vi hade till och med regnkläder =) Sverigeföreningen ordnar valborgsfirande på Svenska skolan. Men det är lite knasigt att sjunga vårsånger och elda brasa mitt i sommargrönskan. Även om det har regnat idag så har det inte varit kallt. Men vi fick i alla fall ett litet valborgsfirande.

Den största stämningshöjaren var helt klart Idas lekstund på förmiddagen i galonbyxor och mammas gamla gummistövlar (som var ca tre nummer för stora).





Glad Valborg och sköna maj välkommen, månaden när Ida ska bli vår helt och hållet =)

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Gurlie Kågström

Glad Valborg önskar vi er också. Det blev inget firande för vår del i år heller. Jonatan ligger på sjukhuset och har andningsproblem, hade syrgas hela dagen igår. Men vi ser fram emot Valborg 2011.

Kram från Gurlie

2010-04-30 @ 21:35:04
Postat av: Mormor o Morfar

Önskar er fortsatt skön valbog och nu hälsar vi maj månad x-a välkommen. Tack för fina bilder

2010-04-30 @ 22:04:15
Postat av: Cecilia

Glad Valborg! Vi minns förra årets varma brasfest. Värmen var liksom "fel" men brasan syntes ju mycket bättre i den kenyanska kvällen.

Nu har Ambros nyss varit med om sin första valborgsmässoafton i Sverige, vid vår vanliga "kyrkbrasa" med allt från VinternRa med manskör och O store Gud som allsång.

Må så gott!

2010-04-30 @ 22:10:51
URL: http://www.ekhemmanet.se
Postat av: Farmor

Vilken goding! Härliga bilder! Vi hade också lite regn på vårt Valborgsfirande i Vasaparken, men mycket folk och bra program. Önskar er en härlig maj månad, troligen er sista hela månad i Nairobi och hoppas få hem er i juni.

2010-05-01 @ 10:24:45
Postat av: Hanna, Tony, Alva, Melker å Sune

Härliga bilder på lillskruttan i galonisar! Hon kommer få betydligt mer användning av dem hemma i Sverige sen är vi ganska säkra på... :-)

I år skippade vi brasan helt å hållet. Vi befann oss på ett trevligt 40-årskalas istället o hade så trevligt att vi inte ville bryta upp o bege oss till Klubbensborg. Men maj kom ändå och idag är det riktigt härligt majväder med solsken om än lite kyligt i luften. Vi hade en riktigt härlig gudstjänst i kyrkan idag, superbra predikan av Joakim om att vi ska vara kristna genom handling (kortfattad sammanfattning)! Nu är grillen tänd o snart kommer fam Ekenberg på söndagsmiddag. Barnen är ute o spelar badminton på gräsmattan med varierat resultat.

Vi ser fram emot att få hem er och är rätt säkra på att de kvarvarande veckorna kommer att flyga förbi. Så passa på o njut av era dagar i Kenya och tänk va många fantastiska minnen ni har med hem sen! Bäst av allt är förstås att ni har med Ida hem! :-) Vi längtar efter er! Kram från oss!

2010-05-02 @ 16:49:13
Postat av: Gustav

Jag håller med HTAMoS. Riktigt snygga galonisar.

Jag hade familjen i Linköping men det blev firande i vasaparken med varmkorv och, så klart manskör. En av årets höjdpunkter :)



Snart är ni hemma! Vi längtar

2010-05-03 @ 10:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0