Mormor och leoparder

Nu är hon här!!! Allt hade gått bra men det var skönt att vara framme. Ännu skönare blev det när jag och Ida kröp ner i mormors säng för morgonvälling på torsdagsmorgonen. Det har varit två myyyysiga dagar och Ida har fått nypa mormor i näsan mååånga gånger. Hon får också leka med mobiler och glasögon. Suck, vi som försökte uppfostra =) Men det är väl sånt mormödrar ska göra.

Idag har vi varit på safari här i Nairobi. En helt galen dag som började klockan 5 med väckning. Klockan 6 blev vi hämtade för att vara vid parken när den öppnar. Nairobi national park är en helt vanlig nationalpark med djur, det är bara att den ligger i utkanten av staden. Vi åkte runt ända till halv 3 och såg massor av djur. Om man ska räkna big 5 så har vi sett tre. Elefanter finns inte att se i Nairobi park och lejonen gömde sig väldigt väl men vi har sett noshörning, buffel och leopard. Inte dåligt för en endagssafari.

     

Kvällen avslutades med att fira familjen Andersson som blivit godkända i rätten idag. Hurra hurra hurra hurra säger vi för det även om det kommer att bli galet tomt efter dem när de nu får åka hem och ta sin lilla Moses Andersson med sig. Ida kommer ju att stå vid dörren och undra hur länge som helst. Vi firade på en restaurang som uppvisade all sorts african time som går att uppbåda. Vi fick beställa efter 2,5 timmar =) det var nog inte bara personalens fel, det började nämligen regna precis när vi skulle sätta oss och sen var det kaos ett tag. Ja ja nu är vi hemma och väääääldigt trötta. Ingen av oss förstår varför vi inte går och lägger oss. Men det är nog dags nu.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Karin

Vilket kärt besök ni har fått nu. Delar glädjen med er ALLA och önskar er många sköna stuner "tehopa" ;)

kram till er från mig Karin

2009-10-10 @ 17:16:13
Postat av: Siw Engelbertsson

Ett STORT GRATTIS till er lilla dotter. Fick höra den stora glada nyheten av Glenn (förståss)



Kan bara intyga att det är härligt att vara mormor också !!Visst skämmer man väl bort barnbarnen lite men ack vad man älskar de små liven. Blev ju mormor för tredje gången i höst. Men nu är alla tillbaka i Afrika (malawi)igen. Tur att Skype o mail finns ! Än en gång GRATTIS o lycka till !

Många hälsningar till er alla från Siw

2009-10-10 @ 18:21:40
Postat av: Anna

Jag känner igen det där med att låna mobil och glasögon av mormor och morfar! Kan rekommendera er mormor att köpa glasögon på ÖB. De kostar bara 10 kr.... Det brukar Maltes morfar göra.... Hihi! Kramis

2009-10-11 @ 15:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0