En liten mellanlandning i uppdateringarna

Annars riskerar vi ju att bara uppdatera och aldrig skriva om nu.

Här har värmen kommit tillbaka, med besked. Kenyanerna de glädjedödarna påstår att efter värmen kommer regnet. Ja ja tillsvidare njuter vi av värmen och badar.

Idag har vi vinkat och gråtit när en familj som vi umgåtts med sedan januari äntligen fick åka hem. Känns konstigt att det inte finns någon Idakompis imorgon bitti som Ida kan tjata om att få leka med. Alltså Idakompisar finns det kvar, tack och lov. Men inte den som hon tjatat på sin morgontrötta mamma om i åtta månader.

Vi väntar just nu på mormor, morfar och moster Emma. Ida har väntat i många många lördagsgodisar (veckor) och nu kommer de faktiskt efter nästa lördagsgodis, direkt efter faktiskt. På söndag morgon ska vi få kramas :-) ut på nya äventyr alltså, det gäller att få ner de förra på pränt innan. Det ska bli underbart roligt!!!

Sen, ett lördagsgodis senare är det födelsedag, en av världens mest efterlängtade födelsedagar. Vi har två oktoberbarn så vi har en rolig månad framför oss.

Jag har bara två tillägg till uppdateringarna från Meru och Samburu. På väg från Meru körde vi bakon en Toyota Corolla som såg ut att vara tungt lastad. Dessutom satt det några killar i bakluckan. Ju längre vi körde bakom dem desto fler människor såg vi i bilen, när den stannade vällde det ut ca 30 killar ur bilen. Så ska det se ut, samåkning när den är som bäst.

När man åker med Salaash bil få man agera startmotor, vi har knuffat igång bilen för hand och med bilen, bara den börjar rulla så är det mesta frid och fröjd. När vi bodde på fin-lodge i Samburu med rika amerikaner och kineser på fin-safari så var vi ställets enda sällskap som ställde sig bakom bilen redo att knuffa istället för att sätta sig bekvämt i den. Minnen som sätter guldkant på livet tycker vi :-) Salaash bara skrockade (stolt) åt att hans bil var den äldsta av alla på lodgen.

Nu ska vi snart sova och ladda för golfklubb med uppvärmd pool. Man måste ju jämna ut temperaturskillnaderna. Om det är 30 grader i luften kan man ju inte bada kallare än 26 grader. Förevändningen är att Josef ska få jobba ifred, stackarn.

Hej hopp
Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0