Som ketchup ungefär

Vi stegade in på childrens department en halvtimme tidiga. De bara stirrade på oss, inte helt vanligt här. Vi fick sitta i samma tråkrum som förra gången och vänta. Till slut kom det in en man och vi kunde inte riktigt tro våra ögon. Det finns olika handläggare och de är lite olika snabba. Vi hade nästan räknat med den lååååååångsamma men här kom mr snabb in i rummet. Sen gick han igen, men han kom faktiskt tillbaka och vi hade en väldigt trevlig timme tillsammans, faktiskt.
.
Sen säger han nåt som nästan fick oss att gapa, jag kommer hem till er i eftermiddag. Efter att ha väntat i sex veckor på något som andra väntar i två-tre veckor på så är det väldigt skönt att något går fort. Först händer inget sen händer allt :-)
.
Vi kan alltså checka av både intervju och hembesök, det var den hemutredningen det. Sen ska bara rapporten skrivas och lämnas in, hoppas hoppas hoppas att mr snabb inte har bytt namn till mr låååångsam :-)
.
Anna

Hejsan

Ja, var ska man börja...
.
Idag fyller pappa Pansell år, det firade vi med den advokat som hjälpte oss att få världens finaste Ida.
.
I fredags var det tre år sedan telefonen ringde och vi fick veta att samma Ida väntade på oss i Nairobi. Men eftersom vi satt i en landcruiser och tittade på några hundra tusen gnuer så kunde vi inte äta jordgubbstårta och köpa klänning men det ska vi klara av innan veckan är slut. I tre år har jag varit mamma, det känns som om det är mycket längre, det känns som om Ida och Rasmus alltid har varit hos oss.
.
De senaste veckorna har vi varit på safari med några korta uppehåll här hemma. Städerskan har förhoppningsvis fått ta det lungt. Vi har haft två helt fantastiska resor och redogörelser kommer men vi hinner inte nu för imorgon bitti ska vi till childrens department för intervju. Vi vågar inte hoppas på att den blir av men det är förhoppningsvis bara en skada från vår förra process. Om den blir av ska det bli jätteskönt att bocka av den på listan.
.
Mellan safariresorna har vi också tagit emot nya fingäster. En familj full av kompisar är här, rättare sagt är de just nu i Mombasa och vilar sig. Det är jätteroligt! Ni skulle se Idas beundran när skolkillarna spelar wii, eller ännu hellre lyckan när samma killar hjälper henne att spela. Gäster är helt enkelt toppen!!!
.
Nu ska jag sova så att jag ser levande ut imorgon när vi ska bli granskade i sömmarna. Vi återkommer med reseberättelser från tre magiskt vackra parker.
.
Anna

RSS 2.0