"Hemma"

Nu har vi varit "hemma" i Nairobi i två dagar. Jätteskönt tycker både vi och Rasmus. Han är helt uppenbart glad över få vara en del av vår familj. Mer än en gång när han har vaknat så har tre ansikten stirrat ner på honom och han spricker upp i glada leenden. Om jag busar med honom och Ida eller pappa går förbi så skrattar han förtjust. Det är verkligen mysigt att lära känna den lilla lilla parveln. Liten var ordet, han är 74 cm hög och väger 8,9 så han har väl en bit kvar till svenska medelkurvan.
.
Igår kväll fick vi vårt första besök. Ida vaknade imorse och myste åt att farbror Linus sov i hennes rum. Farbrorn och två kompisar ska vara här i två veckor, eller de ska nog mest vara ute på savannerna men vi får träffa dem litegrann i alla fall. Det är vi och alldeles särskilt Ida glada för.
.
Det finns en risk att vi inte hör av oss förrän på onsdag, det är roligt och intensivt att ha gäster. Det är ju så mycket man vill göra. Men sen är vi ensamma ett tag igen och har tid att blogga =)
.
Anna

Kommentarer
Postat av: Cecilia summerar

Grattis till er Rasmus! Jag anade att det skulle gå att hitta namnet i någon av mina favoritböcker :-)

Härligt att läsa om ert första möte, om hjärtan som växer genom Guds under och om hur ni närmar er varandra. Allt gott!

/MamaAmbros, som också givit namn till en älskad son. Vi råkade (tycka om och) ge honom just det namn han redan hade haft i 2,5 år ;-)

2012-03-18 @ 22:30:54
URL: http://cecilia.ekhemmanet.se/
Postat av: lydia

Hur gammal är lillebror?

Älskar att läsa er blogg. Både om adoptionen och er upplevelse där borta. Vi är en kristen familj som har tre barn och hoppas att kunna åka utomlands en sväng eller period någon gång i framtiden och jag har på något sätt fått ett hjärta för Afrika och sedan vi fick fadderbarn i Kenya står det ganska högt upp på listan över land vi vill besöka :-)

2012-03-19 @ 16:34:27
Postat av: Anna N

En blivande maratonlöpare!? (Viggo blivande sumobrottare!?) Vad mysigt ni verkar ha? Är ni föräldrarlediga tillsammans en period nu? Kraaaam

2012-03-19 @ 22:26:17
Postat av: Anna-Maria

Så underbart härligt att läsa och följa hur ni har det! STORT grattis igen till hela familjen! Kramar från Carlssons

2012-03-20 @ 12:51:15
Postat av: Britt-Inger

Grattis till er lille bror!

kramar till er alla/ B-I m fam.

2012-03-20 @ 22:46:27
Postat av: Sussie T

De är så härligt att läsa om er lilla familj (grattis till Rasmus!) och hur lilla Ida ser på det hela. Jag är lite avis på Emelie som får se Rasmus där nere. En av hennes stora idoler hette så. Kram på er! Hela familjen!/Sussie

2012-03-23 @ 11:30:17
Postat av: Anna Nilson

Härligt namn. Rasmus. Kunde just tänka mig det... ;) Fantastiskt att ni fått två så små och snygga barn. Vilka skönheter. Många fina bilder på inloggningssidorna. Ni är också snygga så klart, men inte lika små, och inte lika bruna... I vår familj när vi spelar spel heter det "den som är brunast börjar". J vinner alltid. Jag brukar vara tvåa och pappa ligger långt efter....

2012-03-23 @ 11:46:00
Postat av: Josefin Alvåg

Exakt de måtten hade Elias på sin ett-årskontroll. Och då låg han på två standardavvikelser under medel. Men med er kärlek och omsorg tar han nog snart igen mycket av sitt underskott.

Härligt att läsa er berättelse! Tack för att ni delar med er!

Glad påsk! Kram!

2012-04-06 @ 00:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0