Mr Walker

Det är ett bra tag sen nu som jag skrev att Rasmus tagit sina första steg. Han har länge nöjt sig med sådär tre steg i taget oftast efter glada hejjarop från föräldrarna. Han skulle däremot kunnat slå de flesta i snabbkrypning (intressant OS gren). Särskilt snabb är han när hans mamma vill fånga honom innan han når en vattenpöl eller en oljefläck.
.
Vi anade att genombrottet skulle komma i helgen när han promenerade runt med en liten gul kundvagn i plast (som inte utgör något som helst motstånd), när han kom fram till en liten gräskant och kundvagnen körde fast lyfte han kundvagnen och bar den över kanten. Då är man i stort behov av stödet.
.
Nyss kom han promenerande från sovrummet där han fått nya kläder efter det varma badet som var nödvändigt idag efter att ha lekt ute i vattenpölarna. Det är kallt just nu, när Rasmus och jag kom in satt Ida med de små kalla fötterna i ett fotbad.
.
Nu ska Rasmus gå och dansa med sin pappa och Ida som dansar till Linda Bengtzing, nehej han klättrade upp på soffbordet istället...
.
Hoppas sommaren hos er är varmare än vår vinter.
Anna

Kommentarer
Postat av: Mama Alvin

Hej Rasmus - stora killen!

Vi ser fram emot att träffa dig när du kommer hem. Då kommer du kunna springa och busa som de stora barnen.

Må så gott och hälsa dina föräldrar

2012-07-26 @ 16:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0