Nya sparkar

Ibland sparkar det så att hjärtat dunkar. När man får nyheter som rör processen är alltid sådana tillfällen.

Vi väntar just nu på att våra papper ska processas av en kommitté i Kenya. Vi vet att pappren har kommit fram i september någon gång. Då passade kommittén på att ta en liten paus. De skulle väljas om och nån minister skulle godkänna den nya. Detta var tydligen väldigt besvärligt och omständigt. Som väntande hamnar man i ingenmansland. Tänk dig (du som varit gravid) om du skulle få ett mail där det står att ditt beräknade förlossningsdatum är uppskjutet på obestämd tid. Så är det i denna process, saker händer och man vet aldrig... men man vet att resultatet är fantastiskt och underbart.

Nu vet vi i alla fall att kommittén både är utsedd och godkänd och planerar möten under de närmsta veckorna. Det är bara att hoppas på att vi inte hamnat allt för långt ner på väntelistan. Den lilla där inne i hjärtat sparkar i alla fall vilt.

Där hemma (just nu i farmor och farfars sommarstuga) förbereder sig den blivande storasystern för fullt. Hon handlar tandborstar till lillebror (för en sån har hon beställt fast han ska heta både Matilda och Natalie) och hon fantiserar att han fyller år. Lillebroster är numera ständigt närvarande. Det är en ny underbar dimension av att vänta barn, att vara tre om väntan.

=) Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0