Gudstjänsten som kom av sig

Vi skulle på gudstjänst idag. Vi klädde upp oss till tänderna, packade väskan med leksaker, blöjbytningsgrejjor, mellanmål och mat (det är ett evigt packande). Vi tog vår lilla fina bil och åkte mot den STORA pingstkyrkan. Josef såg särskilt fram emot detta besök. Hemsidan berättade att det fanns tre gudstjänster att välja mellan. 8.00 för ungdomar (coola ungdomar som går upp så tidigt), 9.30 en undervisningsgudstjänst och 11.00 en gudstjänst för den som är lite mer ovan. 11.00 passade oss bäst, när det gällde tiden (vi är ganska gudstjänstvana).

Vi kom dit och blev anvisade en trippelparkering, det var hur många bilar som helst där, med en önskan att vi skulle skynda oss ut från gudstjänsten. Vi gick till ingången och tittade in. Tvärfullt! En enorm kyrka och det fanns inte en ynka plats kvar. Predikan var i full gång vilket är lite konstigt då vi bara var 10 min sena och det brukar vara ganska mycket musik i början av gudstjänsterna. Vi fick ett program när vi kom till ett rum på sidan som visade hela mötet på TV. Där stod att den tredje gudstjänsten börjar 12.00. Jag påpekade att det stod 11.00 på hemsidan för en funktionär. Jag vet! Sa hon glatt... Vi gick till bilen och åkte och handlade. Gudstjänst mellan 12 och 14 är ingen hit för den som ska sova då. Det får bli stora kyrkan en annan söndag istället.

Sen har vi varit på mysigt fika hos grannarna. Det var visst nån som fyllde 29 år... Gott var det i alla fall =)

De senaste tre timmarna har Josef underhållit Ida som sov lite kort på eftermiddagen. Tre timmar trött ettåring... Bra jobbat Josef. Nu beställs det välling så det är bäst att lyda.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Hanna P

Oj oj oj vad du bloggat flitigt på sistone Anna! Eller oxå är det vi som varit sämre på att gå in på bloggen den sista veckan... Det är i alla fall härligt att läsa att du/ni är lika "julgalna" som vanligt. Själva förbereder vi oss så sakteliga för julfirande, men den stora händelsen som först ska inträffa är ju Alvas 7-årsdag på fredag. Och jag kom just på att Tony har glömt att hämta det lilla paketet på Essingen... måste påminna honom om det!

Kan meddela att city nu är julpyntat till tänderna. NKs julskyltning hade "premiär" igår så man får väl knalla förbi nån lunch o kolla, det brukar ju vara mysigt att titta på.

Kram på er alla 3!

/Hanna å resten

2009-11-23 @ 14:30:59
Postat av: Anna N

Det eviga packandet kan gå mig på nerverna. För mig tar det nästan längre tid än att få på mig själv och Malte kläderna. Men så har vi också väldigt mycket grejer med oss, alltid.... Russin och bananer är standard! Hihi! Vad gillar Ida? Massor av kramar

2009-11-24 @ 09:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0