Lite adoptionsnytt

Josef bloggar ju plötsligt riktigt duktigt. Och det känns nästan knasigt att komma in mellan viktiga viktiga inlägg med vardagstrivialia. Vi har inte bloggat på nån vecka, vi har gäster igen. Underbart och härligt med en kusin på plats. I helgen var vi i Masai mara, det får vi berätta mer om snart. Just nu är gästerna i Mombasa och njuter av solen (fast den busade tydligen idag och gömde sig lite i molnen). Vi skulle också åka dit var det tänkt...
.
... men det blir inte alltid som man har tänkt i detta land. I lördags var det tre månader sedan vi fick Rasmus i vår vård då är det dags att ansöka om adoptionen i high court. Våra papper registrerades i domstolen i tisdags och sedan skulle vi få besked, det fick vi idag klockan fem, då var det inte så lätt att få tag på flygbiljetter till kusten. Så det får bli en midsommar i Nairobi och en veckas uppladdning för nästa fredags domstolsbesök. Vi hoppas på det i alla fall, vår förra resa har gjort att vi inte räknar med någonting när det gäller domstolen vi hoppas och är glada för det som fungerar.
.
Istället för att åka till Mombasa åkte barnen och jag till ett compund där vi fick binda kransar med experthjälp. Mysigt! Det blir helt ok att klä på sig sommarklänning med långtights och kofta (Nairobi börjar bli kaaaaallt) och dansa runt stången vi klädde idag. Att vara utlandssvensk har sin charm, man blir så väldigt svensk ibland :-)
.
Glad midsommar, lycka till med dansen och lekarna
Önskar hela familjen Pansell

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för uppdatering. Skönt att se att det går framåt. Önskar er en bra och rolig midsommar med dans, krans och allt därtill. Mamma

2012-06-21 @ 21:38:39
Postat av: Anonym

Då hoppas vi på att det blir av med domstolsbesök nästa fredag. Ni får säkert en trevlig midsommar ändå med era fina expertbundna kransar om håret.

Midsommarkramar från Solveig o Tore

2012-06-22 @ 10:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0