Lite försenade

Här sitter vi i kalla Sverige... vi som skulle vara i varma Kenya nu och installera oss för fullt. Lägenheten är lämnad och väskorna är i det närmaste packade. Vi avslutade året med en elak maginfluensa, inte vinterkräksjukan utan något lite elakare och lite mer efterhängset. Nu är vi friskare och ser fram emot en vecka i lugn och ro när vi ska fixa det där sista som skulle blivit fixat under veckan som gick men som ingen orkade fixa. Tack och lov för våra ombokningsbara biljetter. En väldigt positiv detalj är ju att vi får umgås med familjerna lite extra. Mamma och pappa har fått rå om oss i en hel vecka och till veckan blir det Josefs föräldrars tur.

Något barnbesked som drar oss till Nairobi har vi ju inte heller och då gör det ju verkligen inget att njuta lite extra av familjerna =)

Nästa tisdag åker vi friska och starka... hoppas vi i alla fall.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Cecilia summerar

Gott att ni kryar på er och slapp insjukna på resan. Allt gott och guds välsignelse över er andra resa.

2012-01-09 @ 10:38:18
URL: http://cecilia.ekhemmanet.se/
Postat av: Åsa

Många stora hårda kramar till er! Synd jag inte hinner till Sthlm för att säga hej då irl. Men jag önskar er en fantastisk resa!!

2012-01-09 @ 18:15:39
URL: http://iborian.wordpress.com
Postat av: Magdalena

Lycka till och krya på er!!! Vi som har pratat om att ni är i kenya nu i några dagar :-) Får göra det igen då om ett tag.

2012-01-09 @ 19:43:06
URL: http://dagarmedmagdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0