Tillbaka

Ganska precis ett år sedan vi kom hem och jag skrev de sista inläggen för Idas adoptionsresa är det dags att öppna upp bloggen igen. Igår fick vi ett nytt medgivande och vi väntar barn igen. Ida ska bli storasyster. Det känns fantastiskt, underbart och läskigt. Vi är helt inriktade på en ny Kenyaresa men det är nu som arbetet börjar. Vem har sagt att det är semester att vänta barn? Och semestern ska vi ägna åt att samla papper.

Det blir nog ingen rivstart på bloggen men några inlägg ibland för att hålla den intresserade uppdaterad av vår process. Sen när vi kommit iväg ska vi blogga ordentligt, nåja så ordentligt det går med två guldklimpar... De utlovade uppdateringarna om Kiberaprojektet blev det ju inget av med, se där vad livet med ett barn i Sverige kan göra. Men nu ska det bli uppdateringar, så småningom i alla fall. Projektet går bra, väldigt bra.

Nej, tillbaka till jobbet, än är jag inte föräldraledig på heltid.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Åsa

Så härligt att ni är på väg igen. Grattis till medgivande och till 'graviditeten'. :) Stora kramar

2011-06-08 @ 23:40:49
URL: http://iborian.wordpress.com
Postat av: Ulrika

Vad roligt med medgivandet! Lycka till med "sommarjobbet" och hoppas att det flyter på fint trots semestertider. Jag ser fram emot läsningen igen. Er blogg var en inspiration i vår kenyaprocess!

/ Ulrika

2011-06-09 @ 12:46:53
Postat av: Jaap, Fimke & Isaac

Hej kära vänner!

Grattis!!!!!!!! Vad skönt att det här steget har tagits. Nu på väg till flera ännu större steg, ett syskon till Ida!! Visst är det fantastiskt att vänta barn igen?!

Kramar, Jaap, Fimke & Isaac

2011-06-09 @ 22:00:11
Postat av: Jenny

Vad roligt för er Grattis!!!

Er blogg var en inspiration för oss också att välja just Kenya.. Härligt!

Vi har som ni ett sommarjobb med att samla in alla papper. Hoppas på att få iväg dem i rätt god tid ändå.. Vi ses därnere, hoppas vi på.



Jenny & Rickhard

2011-06-12 @ 18:54:16
Postat av: Sofia E

Spännande!!! Grattis vänner!!



/Sofia (Just idag ska vi "upp i nämnden"... snart kan vi också säga att vi är "gravida" igen... om allt går väl ;)

2011-06-15 @ 07:55:23
Postat av: Sara Nordberg

Hittade precis hit då jag har en syster och svåger som åkte ner till Kenya i måndags för att få träffa sin son i torsdags. Har även ikväll skypat med dem och det var många tårar som rann utefter våra kinder.

Kommer följa er blogg med glädje <3

//Sara

2012-02-04 @ 23:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0