Vi kommer hem på lördag

Efter en otroligt hektisk dag känns det ganska skönt att få pusta ut i en soffa och se fram emot två lite lugnare dagar innan det är dags att lyfta mot Sverige.

Under frukosten ringde det från ambassaden med meddelandet att Idas pass var klart och det är bara att komma och hämta. Vi åkte så fort vi kunde med en lätt förhöjd puls. Ett så tidigt pass kanske kunde ge en hemresa idag. Vi mailade resebyrån och bad om biljetter ikväll. Passet betalades och hämtades. Vi gick ut på internet och fick veta att resebyrån inte kan ändra en bokning med så kort varsel. Det måste vara mer än 24 timmar till avfärd. Men vi var välkomna att försöka med Brittish Airways. Det gjorde vi! Brittish kunde gärna boka om oss men de kunde inte uppgradera biljetterna vilket resebyrån gärna gjorde. Kära nån, tänk om de hade samarbetat. Inget ont om resebyrån, vår kontakt där har verkligen fått jobba för sin lön de senaste dagarna och han följer ju bara sina regler men ändå.

Josef gjorde ett försök att ringa Brittish i Stockholm och han fick ringa mååååånga gånger då både skype och den vanliga telefonen kopplade ner i omgångar. Ett tag hade vi bokning med en natt i London och allt var fel. Josef lyckades till sist backa allt till ursprungsläget och vi fick ha kvar våra biljetter på fredag och det kändes så skönt. Vi hade ju väääääldigt gärna velat komma hem innan lördag för att vara med på lillkusinens dop men jag tror han förstår och är glad för att få hem sin stora galna kusin.

Nu pustar vi ut efter att ha ränt runt och sagt hej då till en massa människor. Vilken konstig känsla det var att säga hej då på barnhemmet och tacka för att de har tagit hand om mitt barn. Då kom tårarna. Jag vet ju att hon har haft det bra och varit älskad.

Imorgon blir det fler farväl men inte i samma takt som idag.

På lördag kommer vi till Arlanda 17:20 med BA 0780 den som vill är välkommen dit då annars finns vi i Pingstkyrkan i Bredäng på söndag klockan 11.00 sen ska vi ta det lite lugnare med besök och socialt umgänge för att låta Ida landa i Sverige och hemma.

Ses snart / Anna


Kommentarer
Postat av: Magdalena

idag var jag på skansen igen och lyckades få två till att köpa årskort...nu är det snart dax för er. ni kommer lagom till nationaldagen. inte illa, inte illa!

trevlig resa hem önskas!

kram magdalena daniel francis

2010-06-02 @ 22:01:27
Postat av: Lisa

Härligt! Då är ni snart på svensk mark! Det är en häftig känsla. Välkommen hem Ida!

2010-06-02 @ 22:08:00
Postat av: Karin, Morgan och Klara Sparrenholt

Hej!



Har med spänning följt er under er resa och vill bara passa på att önska er lycka till med nästa etapp! Lördagsförmiddagen då vi landade med vår lilla Klara på Landvetter i oktober var en av de mest fantastiska stunderna, att äntligen befinnas sig på "svensk" mark tillsammans som familj och möta alla som kommit till flygplatsen för att hälsa oss välkomna hem! Njut av stunden, den är unik! Ta väl hand om er!

2010-06-02 @ 22:29:20
Postat av: Faez

hurraaaaa ni kommer hem

välkomna familjen Pansells.

2010-06-03 @ 01:35:53
Postat av: Hanna å resten

Tänk att nu är ni snart hemma hos oss igen på riktigt! Underbart!! Vi har Marathon-besök i helgen så vi kommer inte till arlanda o möter er - men det är det nog andra som gör, eller hur?! :-)

Vi ses dock på ssk-festen i kyrkan på söndag (om ni och Ida nu orkar med det efter den långa resan...)

Välkomna hem till Sverige älskade vänner och nya lilla syssling - ni kommer att bli mötta av ett vackert sommarlandskap, sol o värme (både från solen o familj/vänner). KRAAAAAAAAAAAAAAAMIS!

2010-06-03 @ 11:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0