Utomjordingar

Nu är vi äntligen utomjordingar! Härligt =) Vi vet bara inte vilken planet vi kommer ifrån. Några förslag? Vi har till och med fått det på papper, laminerat och allt "Alien certificate" heter det och betyder typ att vi är utlänningar som bor i nairobi. Ett bevis på att vi är invandrare utan permanent uppehållstillstånd helt enkelt. Vi är glada för vårt lilla bevis som förmodligen gör turistlivet här en aning billigare. Här finns nämligen turistpris, residencepris och citizenpris där turistpriset är med råge dyrast.

Josef och jag började dagen med att lämna vår skatt till vår högt uppskattade granne och skattens faster. Första barnvakten, hjärteslitande - för oss alltså. Ida hade jätteroligt, hon hade ju två kompisar att leka med. Vi har blivit intervjuade av childrens department, ett steg till närmare vår hemresa. Det betyder inte att vi vet när vi får åka hem men vi är glada för allt som händer.

Väl hemma från stan tog vi våra kära gäster med oss till Karen där vi åt på nya favoritrestaurangen Rusty Naill, efter en smaskig middag åkte vi till giraffcentret där vi klappade giraffer eller affer som Idas kusin säger. Ingen vågade pussa girafferna den här gången heller, fegisar.

På kvällningen när Ida kämpade för att slippa sova sprang hon faktiskt för första gången. Med armarna rakt upp mot mammas famn. Man smälter ju totalt =)

Nu sitter vi och bara pratar, det är härligt att lösa världsproblem och bara snacka strunt med efterlängtade syskon. Det är nog snart dags för te och annanas.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Varje första gång är härlig, igår log Adam åt mig för första gången.(Han log åt Andreas redan i Onsdags) man börjar nästan gråta. Kram till er alla.

2010-01-09 @ 10:12:31
Postat av: Farmor

Grattis aliens! Vilken härlig upplevelse att få ta emot Ida springande mot sin mamma. Fint att ni har det mysigt tillsammans med era gäster. Vi längtar tillbaka!

2010-01-09 @ 12:23:35
Postat av: Anette Bjurenstedt

Vill bara önska Ett Gott Nytt 2010 och berätta att jag läser er blogg med hjärta och tårar i ögonen varje gång! Hoppas snart ni får resa hem - men så länge Guds välsignelse till er alla tre! KRAM anette och perla

2010-01-09 @ 22:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0