Ida är galen

Vi har varit på restaurang ikväll i MYCKET trevlig sällskap. Libanesiskt som vi älskar så mycket. En av restaurangens fördelar är gungorna och rutschkanorna. Sist vi var där i december ville Ida inte gunga alls. Nu efter att ha tränat här hemma sa hon dunga så fort hon såg gungan. Så det har varit mycket gungande. Rutschkanan som var en favorit redan förra gången åkte hon nu helt ensam, alltså utan att vi höll henne i handen. Kanan är hög, högre än mig men den lilla ettåringen åker och är jättenöjd med att det går fort.

Härom dagen ställde hon sig på poolkanten och sa "hoppa", mamma tyckte inte att det var en bra idé. Hoppa är en favoritsysselsättning, här hemma har vi madrasser och det man gör på dem är att hoppa. Ibland är det framåt, ibland raklång baklänges. Hon kan också kasta sig raklång baklänges även om det inte är så mycket madrass kvar.

Hon är galen helt enkelt =) Men hon har inte gjort illa sig så mycket än. Men OJ vad vi får jaga.

Nu är i alla fall resan till Mombasa i lås. Tågbiljetterna ligger på skrivbordet och jag bokade hotellet igår. På måndag åker vi på semester i en vecka. Det gäller att vila upp sig innan man ska till domstolen =).

/ Anna

Kommentarer
Postat av: mormor

Helt underbar liten goding full av liv. Gränserna testas hela tiden. Heja på! till er föräldrar

2010-02-16 @ 21:23:27
Postat av: mormor

Helt underbar liten goding full av liv. Gränserna testas hela tiden. Heja på! till er föräldrar

2010-02-16 @ 21:23:57
Postat av: Farmor

Härligt att höra att Ida har full energi både när det gäller att röra sig och säga nya ord. Lycka till i jagandet! Härligt för er med en semestertripp före domstolen.

2010-02-16 @ 22:06:18
Postat av: Marika

Då kan jag bara konstatera att ni numera alltid har fri tillgång till träningspass med Ida som ledare. Även en del hjärngympa kommer det att bli i form av att vad händer när hon gör så, fast tre steg tidigare än vad som sker...



Fast jag föredrar mer aktivitet än bara stillasittande (fast säg inte det till sonen min...)



Kram Marika



PS Jag fick i alla fall ett D på min uppsats av en väldigt tuff examinator, enligt Ingmar. Jag är bara nöjd över att jag fick 15hp.

2010-02-17 @ 00:21:27
Postat av: Glenn

Ha en skön semester i Mombasa!

2010-02-17 @ 00:49:34
Postat av: Farmor till barnen Andersson

Ha en skön semester. Det lär vara toppen i Mombasa.

2010-02-17 @ 07:56:44
Postat av: Fam

2010-02-17 @ 16:42:14
Postat av: Emma

hihi sötkorven! :D

2010-02-17 @ 16:49:41
Postat av: Fam Pansell i Sätra

Hej på er!

Nu var det länge sen vi kommenterade... hade mycket läsande att ta igen på bloggen. Vi vuxna är genomförkylda fortfarande o nu börjar jag (Hanna) känna av bihålorna... ska eländet aldrig ge sig?! Lite förbön tas tacksamt emot! :-)

Här kommer i alla fall en hälsning från oss som för tillfället har farmor o farfar på besök. Alva har haft med sig dem till skolan idag, värdefullt för både henne och dem. Melker har varit på teater "Gittan o gråvargarna" med dagis o sen hämtades han av farfar. Sedan har de roat sig med att pyssla, dansa och spela Wii (min födelsedagspresent). Snart är det dax för middag o sen vidare till simskolan som både A o M deltar i. M är mer under vattnet än över... A är mer avvaktande, men till och med hon doppar huvudet nu så att ha lillebror i samma grupp pushar väl lite... :-)

Här hemma hos oss hinner vi med både OS o Melodifestivalen. Än så länge är vi dock inte helt nöjda med låtarna, vi hoppas det ska bättra sig kommande omgångar. Vi är däremot väldigt nöjda med två OS-guld - mycket mer spännande!! Ikväll är det alpint o sprint som gäller. Man kan ju alltid hoppas att Anja kan skrälla o att Emil Jönsson gör som han brukar - vinna!

Må så gott allihop!

Kram Tony, Hanna, Alva, Melker, Anders o Bitte och så mjauuu från Sune (tänk när Ida får träffa vår "svenska tiger")

2010-02-17 @ 16:58:00
Postat av: Pansells igen

Glömde ju önska er en fantastisk semester i Mombasa - dit skulle vi oxå vilja åka!



Å Ida är väl inte galen heller - hon verkar vara en högst normal 14-månaders tjej med mycket bus i ögat! Gratis motion! :-)

2010-02-17 @ 17:01:40
Postat av: Lisa

Skönt med semster! Ha det gott! Kram Lisa

2010-02-17 @ 20:57:42
Postat av: Anna-Maria

Måste erkänna att jag läser er blogg nästan varje kväll men är vääääldigt dålig på att skriva inlägg...Det är så roligt att läsa er blogg, min kvällslektyr innan sängen :) Så härligt att höra att Ida är full fart och bus precis som det ska vara! Njut av er semester, Mombasa låter som det bara kan bli fantastiskt.

Kramar från Anna-Maria

2010-02-17 @ 22:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0