Ensamma igen

Nu har jag vinkat av mamma, pappa och lillasyster. Tårarna trillar fortfarande litegrann. Det har varit så underbart att få krama dem litegrann. Nu sätts liksom punkt för vårt fantastiska januari när Ida har fått lära känna nästan hela sin närmsta familj. Kvar att möta har hon morbror Gustav och moster Lotta som väntar lillkusinen vilken dag som helst så de blivande farföräldrarna måste ju hem till nästa barnbarn.

Nu är vi ensamma igen och lär nog vara det tills vi får åka hem och träffa hela bunten igen. Det är ledsamt nu men det känns egentligen helt ok. Tiden fram tills nu har gått så fort och det är inte så långt kvar. Vi har varit här i fem månader och fem månader till bör det inte ta. Vi har fått en tid för vår andra domstolstid den 12 mars. Vi är så glada men vi tar inte ut något i förskott. Tillräckligt många familjer har fått sina tider strukna och mött andra konstigheter men vi gläder oss för att vår process stadigt går framåt. Vår domare (som förmodligen också har vår andra hearing) har tagit för vana att lämna ut det papper där själva domen står fem veckor efter hearingen vilket skulle betyda att vi får komma hem någon gång i maj det blir åtta månader i Kenya och det är vad vi minst har räknat med. Men som sagt mycket kan fortfarande hända.

Den ensamma tiden fram tills återföreningen på Arlanda ska tillbringas med jobb och med att verkligen sätta våra planer för de 40 familjerna i Kibera i verket. Det känns riktigt spännande faktiskt.

De senaste dagarna har vi varit på safari med Salash i Amboseli och Tsavo väst. Nu när vi ska återgå till lugna hemmakvällar ska vi författa en resume av vårt familje-januari och lägga ut lite bilder på allt möjligt. Nu är det för sent, trollet som sover så sött nu lär vakna och börja dra mamma i håret (en ny favorit-morgonlek) någon gång mellan sju och åtta. Men jag återkommer...

Nattinatt / Anna

Kommentarer
Postat av: Hanna & Alva

Käraste Anna, Josef o Ida! Vi förstår att det måste kännas jättetomt o hoppas verkligen att ni ska få komma hem allra senast i maj o helst ännu tidigare än så förstås! Alva o Melker kan inte riktigt förstå varför ni måste vara borta så länge... nu har ni ju Ida så då är det väl bara att flyga hem igen?! ;-)



Idag är Alva sjuk o jag är hemma med henne. Igår o inatt har vi fått ca 10-15 cm nysnö att lägga till det som redan fanns... helt galet va mycke snö de e! I helgen börjar Melodifestivalen (det har Alva mycket noga upplyst mig om), vi får väl be Albin ringa upp er på skypen o sjunga bidragen efteråt så ni oxå får höra!



Stora längtanskramar från 4*Pansell o katten Sune

2010-02-04 @ 15:29:43
Postat av: Farmor

Jag förstår att ni känner tomhet efter denna månad med så många besök. Nu får ni en tid att pyssla om varandra själva igen. Dessutom har ni så fina planer att ta tag i när det gäller Kibera så jag tror tiden kommer att gå fort för er ändå. Vi hoppas naturligtvis att ni ska få komma hem så fort som det bara är möjligt. Kram från farmor

2010-02-04 @ 17:34:07
Postat av: Emma

S A K N A R!!!!

2010-02-05 @ 12:43:17
Postat av: mormor o morfar

Vi är så oerhört glada över de dagar vi fått vara tillsammans med er. Vi älskar er och ser med glädje fram emot när vi får ses under våren. Vi är snart där! Krama varandra och speciellt lilla bustrollet när hon leker "dra mamma i håret på morgonen".

2010-02-05 @ 16:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0