Något ska man vara bäst på...

...och just nu tror jag att vi har rekord i antal försök på hearing. Vi kom till domstolen klockan 8:05, 8:30 öppnades grindarna och vi kunde gå in. 9:00 ska allt börja men ingen domare syntes till. Vi fick höra att han skulle börja 10:00 istället men han kom inte förrän 10:15. Då ropades första punkten på listan in, sedan femte. Med 18:e december i färskt minne då våra vänner inte fick sin hearing för att han hade för mycket annat att göra stannade hjärtat på mig då. Sedan ropade han in nummer 2 och gjorde två guardian appointments (det är det man gör första gången i domstolen). Sedan ropade han in första hearingen som kom ut kort därefter ohörda. Sen gick han igen. Vi fick veta att vi kunde gå och ta en ny tid eller vänta. Vi väntade så klart. Strax före tolv kom han tillbaka och ropade in den andra hearingen som kom ut lika ohörda som den första. Sen var det vår tur. Ursäkten var att han hade för mycket att göra och att han inte skulle hinna. Han gav oss ett nytt datum och vi är välkomna tillbaka nästa fredag (det tror jag när jag sitter där). Hearingen efter oss blev också de ohörda och ett gäng ganska ledsna personer lämnade domstolen.

OM vi får ha vår hearing nästa vecka så är det inte säkert att det blir någon skillnad i slutändan men det börjar kännas lite påfrestande att det aldrig går igenom. Men vi kommer att klara det här också. Imorgon åker vi på safari igen och vi tänker ha det jättetrevligt! Men nästa gång vill jag se denna dörr med skylten åt andra hållet. Det är dörren till "vår" domare och på skylten står det "court in session" om den är rättvänd förstås. (Man får inte ha kamera i domstolen så jag känner mig jättebusig som hade det, tog kort OCH lägger ut bild på bloggen =)



/ Anna

Kommentarer
Postat av: a stoltze

Otroligt tråkigt! Hoppas verkligen ni får fira nästa fredag. Ta hand om varandra!

2010-04-16 @ 14:22:50
Postat av: Magdalena

NÄÄÄÄÄ!!!! Helt absurt!!! Nu borde ni få en URGENT som han inte KAN stryka!



Stora kramar från oss i Stockholm

2010-04-16 @ 14:30:01
Postat av: Lotta

Åh nej. Men det hjälper ju inte att bli förbannad (fast jag måste medge att jag är lite det ändå...;) Stor kram!!! Vi ber för att det blir en lyckans dag nästa fredag!

2010-04-16 @ 17:06:09
Postat av: Gustav

Fy va trist!

En vecka går i alla fall fort, speciellt om man får åka på safari.



Bis Freitag!

2010-04-16 @ 18:10:12
Postat av: Lovisa

GRRRRRRRRR!!!!!

Det kändes verkligen som om det skulle gå vägen idag men tji fick man.

Nu ska jag tröstäta ostkrokar!



KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

2010-04-16 @ 20:23:50
Postat av: Cecilia

En kram även den här vägen....från en som snart sätter rekord i antalet suckar över domstolsproblematiken...

Bra gjort med fotot. Lite civil olydnad kan muntra upp!

2010-04-16 @ 20:36:40
URL: http://www.ekhemmanet.se
Postat av: Marika

Om jag tur och lite koll så borde nästa gång bli tredje gången gillt, stämmer det? I vilket fall så kan ni inte flyga hem just nu ändå pga aska i luften, så ta det lugnt o njut av er värld ett tag till.

Hakuna matata!

Marika

2010-04-16 @ 20:51:24
Postat av: Pansells i Sätra

NEEEEEEEEJ! Nu blir vi lite smått förtretade på den däringa domaren! Lita på att vi sätter in en kraftig böneoffensiv för att ni ska få er hearing nästa fredag! Många kraaaaaaaaaamar från oss alla!

2010-04-16 @ 21:02:01
Postat av: Emma L

Skriver BAJS här också, hårt ord men måste sägas! (ser för övrigt att det är fler som trotsäter ostbågar :-)

2010-04-16 @ 21:44:30
Postat av: Farmor till barnen Andersson i Huddinge

Adoptivfamiljer får verkligen utstå mycket, både före och under adoptionen. Så bra att ni inte bara sitter och väntar på nästa fredag, att ni gör roliga saker. En viktig sak: ni kommer snart hem med en ljuvlig, liten skatt som är värd all möda och väntan.

Lycka till med avslutningen i Kenya.

P.S. Igår såg vi "Landet runt" och där var ett inslag som visade några killar från Fordonsprogrammet på ett gymnasium nåonstans i Sverige. De hade gjort praktik hos en hjälporganisation i Tanzania, men även besökt Kibera. Inslaget visade när de dansade tillsammans med barnen där. Tankarna gick då till er och ert projekt där.D.S.

2010-04-19 @ 07:50:54
Postat av: Jaap, Fimke & Isaac

NEEEEJJJJ! Vad tråkigt.....

Vi håller verkligen tummarna att ni kommer igenom hela vägen denna vecka!!!!!!!!!!

Kram,

Jaap, Fimke & Isaac

2010-04-20 @ 19:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0