Glad Påsk

Hejsan, vi finns kvar men vi har inte bloggat då kursen tagit all vår tid. Ett utförligt inlägg med bilder kommer imorgon. Vi har i alla fall haft det fantastiskt!

Att det är påsk har vi däremot knappt uppfattat. Det finns liksom inga påskliljor och ingen snösmältning heller. Då är det tur att vi har goda grannar. Idag har vi avnjutit ett helt påskbord med köttbullar, prinskorvar och lax... underbart gott och trevligt, TACK! Vi började också se en Jesus - film vilket åtminstone för mig hör påsken till men vårt nya barnfamiljsliv tvingade oss att skjuta slutet på morgondagen. Det innebär ju bara trevligt sällskap två eftermiddagar istället för en så barnfamiljslivet gillas skarpt.

Påskägg finns inte heller i Kenya så det sparar vi till nästa år men en påskpresent blev det i alla fall till den unga damen som fyller ett och ett halvt idag. Inlägget avslutas därför med en bildserie som är lika tråkigt maskerat som vanligt men den som väntar på något gott... snart är hon i Sverige med hela sitt toksöta ansikte =)

GLAD PÅSK på er alla!!!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0