Fortsatt firande

Morgonen gick i lungnets tecken. Vi åkte och handlade men det fanns ett visst behov av att vila i familjen, utom för Ida. Men hon gillar pussel, det är tur.

Klockan tio åkte Josef till Yaya för att ta ut pengar, vi har nämligen delat ut lånen i Kibera projektet idag. Snacka om att fira! Berättelsen om det får vänta till den sedvanliga Kibera rapporten imorgon.

Kvällen har vi tillbringat i mycket trevligt sällskap på grillfest. Det känndes som allsång på skansen eller midsommar när jag gjorde tsatziki och packade picknick-korgen. Att kvällen var skön (tills det började smådroppa) och stämningen på topp gjorde inte känslan sämre. Gott med grillat var det också, det ska vi helt klart göra mycket i sommar! En trevlig kväll i ett härligt sällskap helt enkelt.

Nu firar vi genom att njuta av lugnet som inträder efter klockan åtta =)

/ Anna


Kommentarer
Postat av: Minna

Tack for en trevlig kväll til jer också!:-) Vi fick inte pratat så mycket, der var så många menniskor (25 vuxna fick jeg talt!), men jeg skulle gerne ville prata med dig om St Christopher's, och få den email-adressen... men kanske vi kan gøre det i næste vecka når Ida och Silja skal leka tilsammens - och de vuxna ska fika!:-)

2010-04-24 @ 20:32:45
URL: http://www.jeppeogminna.dk/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0