Underhållning och Skype

Idag har Ida skypat med mormor och morfar, moster och en blivande liten bästis. Skypen med farmor fick vi spara, tekniken samarbetar inte alltid, men den som väntar på nåt gott... Skype är fantastiskt, det blir mest prat - Skype då uppkopplingen inte alltid orkar både ljud och bild men en liten titt kan man ändå få på varandra. Vi fick frågan idag om det är något speciellt vi saknar och det självklara svaret är NI, familj och vänner är det enda vi önskar att vi fått med i resväskorna. Allt annat kan man köpa eller vara utan. Vi saknar er och längtar efter er!!!

Underhållningen (förutom en ljuvligt vacker serenad till ukulele under ett av Skype-samtalen) bjuder Ida på. När hon vaknar halv tre på nätterna och bubblar på med alla sina ljud, jätteglad är det svårt att vara irriterad. När hon kryper upp nära nära mitt ansikte och tittar helt överlyckligt på mig är det helt omöjligt. Hon busar och vinkar och är fullständigt oemotståndlig för det mesta. Världens sötaste förstås men vi är kanske en gnutta partiska.

Hon har varit tillbaka på barnhemmet och vägt sig idag. Pappa och Ida gjorde en liten utflykt för att inte mamma skulle smitta bäbisarna med förkylningen. Hon väger nu hela 6960 g. Hon har alltså gått upp över 200 g sen hon kom till oss. Vi fick godkänt av personalen, känns ju skönt =).

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Moster

Så mysigt o "prata"! :) Fingrarna i munnen o örat som vanligt ;)

2009-09-20 @ 20:29:09
Postat av: Hanna

Så underbart att läsa om er vardag med lilla gull-Ida :-)... jag bara njuuuter... Snart ska vi se till att fixa en mikrofon så att även vi kan Skypa med er. Alva undrar nämligen vad ni har för er där nere hela tiden... Puss o kram från oss i Sätra!

2009-09-20 @ 22:14:32
Postat av: Lisa

Det är så roligt att läsa era inlägg. vad bra att hon har gått upp i vikt! Anna- hoppas du mår bättre snart.

Kram familjen Bergman

2009-09-21 @ 20:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0