Nalle Puh i sängen igen

Eftersom Ida ett antal nätter i rad vaknat så där vid ett till tre snåret någon gång och inte velat somna om på en till två timmar trots att vi testat att lyfta över henne till vår säng så valde vi i går kväll att lägge henne hos oss redan från början. Det visade sig fungera. Den här natten i varje fall. Ida sov bra. Men pappa Josef sov desto sämre. Antar att man vänjer sig efter några nätter :-) Nu är alltså Nalle Puh tillbaka i vår säng. (Vi har sovit med honom sen i februari för att han ska lukta som oss).

Klockan tio i morse hoppade vi på en buss in till stan. Vi lyckades synka så att vi kom med samma buss som Anderssons  minus de två äldsta barnen som går i skolan. Bussarna här är intressanta. Det kostar tre kronor per person att åka in till centrum. Man kan undra hur det går i hop sig. Men när man ser bussarna så förstår man. Bussarna är betydligt smalare än våra SL bussar där hemma men trots det har de lyckats trycka in fem säten pluss mittgång i varje rad istället för våra fyra. Bussarna är också kortare men det har man konpenserat med att sätta raderna tätare :-) Sedan packar man bussen till bristningsgränsen.

Dagens kap är framför allt tyg. Vi har klätt in våra tråkiga beiga soffor i härligt gräsgrönt tyg. Jag skulle få spader på en sån soffa hemma men här känns det helt rätt. Vi ska ta kort på lägenheten så att ni får se hur vi har det - vilken dag som helst =)

Imorgon ska vi få träffa vår advokat, det känns lite tidigt än men vi är bara tacksamma för att organisationen drar igång processen så att vi är väl förberedda när domstolsprocessen väl börjar. Det tråkiga är att vi missar fredagsträffen med de andra adoptivfamiljerna på svenska skolan men det kommer fler fredagar.

Nu ska vi mumsa på grönsakssoppa =) / Josef och Anna


Kommentarer
Postat av: Helena Reierstam

Grattis till er lilla Ida! Vi ser fram emot bilder, men förstår att det tål att väntas på av goda skäl!



Oh, vad man känner igen sig... Att ha den lille i sängen t ex. Han trivs fortfarande bäst med att bli överlyft ngn gång under småtimmarna, och pappa har svårt att slita sig och accpetera att han kan sova egen säng över huvud taget, med följd att när han nattar hamnar lilleman i dubbelsängen iaf. Mamma sover kanske lite sämre med en bökande liten murvel som snor runt på natten (numera) och ofta landar med huvudet uppe på hennes, men det är ju så gosigt på samma gång...



Be blessed! och so long!

2009-09-17 @ 21:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0