Äntligen hemma!

Nu sitter vi och tittar på Nord och Syd. Vi har utsett denna fantastiska serie till kvällsserie och vänner får vara lunch TV till vår lilla paus när Ida sover på dagen. Då räcker båda längre =)

Vi har haft en bra dag som startade med att Little Angels som skulle komma och hämta oss inte alls kom. Det hade blivit en liten miss. Han som skulle hämta oss fanns i Mombasa, svårt att vara i Nairobi och köra bil då =) På barnhemmet hämtade vi Ida på avdelningen där personalen kramades och önskade lycka till. Nästa station var sköterskeexpeditionen där vi fick skriva på papper att vi lovade se till att hon har kläder och mat och att vi ska gå till doktorn om hon är sjuk annars kan vi bli straffade i domstol. Sen kom little angles och hämtade, bättre sent än aldrig.

Dagen har ägnats åt att laga mat, leka och sova (Josef har också handlat). Nu sover hon som ett litet knytt lätt snarkande täppt i näsan som hon är. Vi tittade på klockan för en stund sen för att se om det inte var sovdags snart 19.30, vi skrattade gott åt oss själva så nu sitter vi fortfarande uppe och fikar på te och kubbar (ett mormor/farmor recept som jag älskar) känns lite som Sverige faktiskt.

Imorgon behöver vi inte hasta iväg till barnhemmet - skönt, vi kanske till och med kan få en skymt av städerskan som städar och diskar varje dag.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!



Vad skönt att ni äntligen fått henne! Hoppas allt går bra!



Stor kram Lisa, Marcus och Tage

2009-09-06 @ 21:39:08
Postat av: Karin

Anna, mormors kubbar MUMS :) något som Ida får mumsa gott på

2009-09-08 @ 19:47:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0