Vilodag

Det är vad vi har haft idag. Anderssons sista vecka fyllde vi med restaurangbesök och annat roligt umgänge. Ida och vi behövde få bara vara idag. Vi har därför pysslat lite i lägenheten och fått upp bilder och annat på väggarna. Det har varit lite kalt och sterilt här jämfört med andra familjer som bott här längre där det verkligen är mysigt och bebott, det har varit lite öde här uppe. Nu har vi åtminstone några bilder på väggarna och elefanter i lampan.

Ida har också ätit och sovit på precisa tider vilket hon verkligen behövde. Eftermiddagsluren sov hon i fotändan på min solstol, då passade vi nämligen på att njuta av solen och värmen vid poolen med varsin bok. Sen kom kompisarna och fikade med oss, nästan alla åtminstone. En av papporna har sprungit en del av Nairobi marathon idag. Han sa att det var "några" kenyaner som sprang fortare än honom. Men tydligen inte så många mzungos =) Starkt jobbat tycker vi!

Nu sitter jag och väntar på att håret ska torka hjälpligt. Mitt hår får verkligen vila från schampo och andra rengöringsmedel. Hårtvätt står inte på schemat särskilt ofta så när vi skypade med goa vänner ikväll valde vi att låta bli bilderna. Stripigt hår är inte alltid fagert att skåda men imorgon bitti, då kan vi skypa med bild igen =). Vem ska jag ringa och väcka? Vi ligger två timmar före er hemma i Sverige nu.

Ska bara... göra klart sista tavlan sen ska jag också snarka ikapp med mina två älsklingar / Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0