Stora flytten

Idag har vi flyttat. Samma område, samma trappuppgång men bättre lägenhet. Vi hade nämligen sovrummet mot trappuppgången i entrén alltså hörde vi ALLT och ALLA som kom och gick (och som gick ut för att prata mobiltelefon). Nu har vi fått en bättre lägenhet med större kök, större balkong och utsikt till samma pris =) Vi har också änglar på vinden eller (hus)tomtar på loftet för vi hade precis kommit in med alla saker när det seglade ner en påse med SVENSKT godis och en bukett rosor i vas på balkongen, vi stannar nog här (fast bara tills domstolen är klara med oss).

Till hjälp med flyttlasset hade vi flyttfirman JT. Rekommenderas varmt! Tyvärr kommer de snart att flytta sin verksamhet till Sverige vilket vi sörjer djupt men vi tackar ödmjukt för hjälpen idag.

I virrvarret med kärt besök av lilla mormor och safari har jag alldeles glömt att tacka för alla presenter som fanns i mormors väska (hon hade nästan inte plats för kläder =). Vi och Ida är så glada för alla hälsningar och paket hemifrån!!!

/ Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0