Moses, mamma och lekhörnan...

... skulle kunna vara namnet på en ny film =)

Idag har Moses varit och hälsat på hos oss med sin mamma. Papporna var på uppdrag på bibelskolan så vi underhöll oss själva här hemma. Ida tyckte inte alls om att Moses skulle åka hem. Såhär stod hon ett bra tag när han åkt. (Mamman tyckte också att det blev tomt efter de trevliga gästerna)



Idag har Ida sagt mamma!!! När vi var påväg hem från Nakumatt pekade Ida glatt på Josef och sa mamma =) Hon har inte ens lekt med m-ljudet förrän igår - smart tjej. Senare på eftermiddagen sa hon mamma till mig flera gånger och pappa till Josef. Pappa har hon sagt förut och p-ljudet har funnits med i jollret hela tiden vi har känt henne. Imorse t.ex. efter vällingen (Ida brukar vakna tidigt och dricka välling för att efter lite allmänt småprat somna om och sova till åtta-nio) satt hon först och pratade med Nalle Puh (igår läste hon högt ur "peka med tummen") när varken Nalle Puh eller någon av de morgontrötta föräldrarna svarade sa hon pappa! och då var ju pappan tvungen att uppmärksamma det lilla trollet lite. Hon somnade om och vi väckte henne vid nio.

Mormors säng är klar, i väntan på mormor använder vi den som lekhörna - jättemysigt!. Den roligaste leken var att krypa från mamma som satt i lekhörnan till pappa som satt i soffan och tillbaka. Denna sträcka innebar att man måste krypa upp eller ner för madrasskanten.

 


Ikväll har vi ätit tacos. Fantastiskt gott!!! Smakade nästan som hemma. Ingenting smakar precis som hemmma =)

/ Anna


Josef tillägger:
Idag mötte hade jag möten med både "dean of students" och med "dean of academics". I det senare mötet bestämde vi att min första kurs kommer att bli i ämnet eskatologi vilket handlar om Jesu återkomst och tidens slut. Undervisningen drar igång näst,nästa vecka.

Per jobbade vidare med datorerna där ute. Det finns rätt mycket för honom att göra med dem ...

Josef

Kommentarer
Postat av: Moses farmor

Jag förstår att Ida saknade Moses. Denna lille. goa kille. Jag hoppas att Per inte får för mycket att göra på bibelskolan så att det dröjer innan de kommer hem.

Så roligt för er att mormor kommer ner. Vi hade två härliga veckor tillsammans med de våra.



2009-10-06 @ 07:47:05
Postat av: Jesica Eriksson

Hej!

Nu för en gångs skull måste jag skriva till er och gratta er för er lilla tös. Det är verkligen roligt att kunna läsa om hur ni har det där och att ni fått Ida. Ska bli roligt när vi väl får träffa henne =)men kan tänka mig att de lär dröja några månader till.

Guds välsignelse!

Allt gott!

/Jesica

2009-10-06 @ 12:01:59
Postat av: Anna-Lena

Låten "Hänger utanför din dörr o ho hoo" fick en annan fras typ; Hänger innanför MIN dörr ....=D

Trevligt det blev med rosa på lekhörnan.

Och grattis Ida till ett så bra ord som mamma ;)

2009-10-06 @ 18:24:27
Postat av: Anna N

Vilken språkbegåvning! Nu är det bara att hårdträna "mormor"! Så hon kan imponera lite på mormor, men det gör hon nog ändå.... Kramis

2009-10-06 @ 18:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0