Godnatt

Nu sover Ida sött (som vanligt när vi skriver på bloggen). Vi var på resaturang ikväll igen och åt etiopiskt, till en fjärdedel av gårdagens pris. Detta firande av Anderssons förestående hemresa tar aldrig slut. Ida kurade vid halv åtta ihop sig i mitt knä och gosade än med mig och än med tummen (i dubbel bemärkelse, en tumme i munnen och gosedjuret tummen i andra handen). Gosa gick bra men sova ville hon vänta med tills vi kom hem.

Väl hemma drack hon en hel flaska välling, och fick ny blöja och en urmysig djungelpyjamas som hon fått låna av en blivande kompis. Vi läste boken "hemma hos Puh" som ger en rundtur i vår lägenhet hemma och som visar våra familjer. Mormor hittar hon numera ganska snabbt sen mormor var här. Morfar går också bra, tösen har väl slutledningsförmåga, om den ena är mormor måste den andra vara morfar. På fråga "var är farmor?" hamnar fingret ofta på farfar. Hmmm vi ligger i hårdträning och längtar efter ett besök så att hon ska hitta både farmor och farfar bland bilderna. Storkusinen hittar hon däremot alltid, farbröder och fastrar bleknar tyvärr bredvid.

När vi har läst och bett "gud som haver" vill hon ligga på min eller Josefs mage där ligger hon och gosar ett tag tills hon vill ner på sängen. Då ligger hon och stryker mig på kinden med handen och ofta på armen med foten. Det är märkligt hur den där lilla handen kan fylla hela hjärtat, men det gör den!

Godnatt / Anna

Kommentarer
Postat av: Karin Pansell

Det låter hur mysigt som helst! Skön kvällsritual att gosa med mamma och pappa. Nisse har som morgonritual att han ligger i vår säng och dricker välling. Ibland somnar han om men oftast, som i morse, ligger han och bökar och stökar och växlar mellan att gosa in sig hos mamma och pappa. Några fötter i revbenen eller en rumpa precis brevid ansiktet ibland får man stå ut med.

kram

2009-10-22 @ 09:11:57
Postat av: Hanna

Det låter som Melker ungefär... Fast han gosar i och för sig bara med mammas kinder... pappa är för vass! :-) Sune däremot, vår katt för er som inte vet, har som morgonritual att buffa o gnaga på Tonys haka, han tycker uppenbarligen inte att "pappa" är för vass.

2009-10-22 @ 14:03:54
Postat av: mormor

Anna jag förstår att den lilla handen kan fylla hela ditt hjärta. Det är rörande att läsa om hur hon vill försäkra sig om att mamma o pappa finns kvar hela tiden. Njut med er lilla ängel Både Ida och Ni är värda detta. Mormor

2009-10-22 @ 19:20:57
Postat av: mormor

Oh vad gosigt med lilla handen. Jag förstår att det känns ända in i hjärteroten. Njut tillsammans alla 3 det är ni värda

2009-10-22 @ 20:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0