Nedräkning

Ni kanske tycker att jag har haft nedräkning för jul länge... stämmer alldeles utmärkt och det är precis som det brukar vara. Idag började nedräkningen inför advent. Gardinstången är nedtagen, vi har flyttat möblerna så att platsen för granen är förberedd =) Jag har fäst trådarna i gardinen och håller på att göra fästen för att knyta fast gardinen i ringarna. Ringarna ligger i MÄNGDER av diskmedel de måste ha varit oljade för något smutsigare var det länge sen jag såg.

Jag älskar att hålla på att kvällspyssla innan jul =)

Dagen har Ida och jag fördrivit hemma, jag har varit på seminarium i Stockholm. Teknikens under är ju fantastiska. Det var roligt att vara med en stund. Ida hade inte lika roligt =) Det är ju fredag så vi åkte till svenska skolan så fort Josef kom hem efter att ha tentat av studenterna som fått jullov. Han har redan rättat tentorna, inlämningsuppgifterna, satt betyg och lämnat tillbaka alltihop. Han är beundrad på hela skolan =) På skolan badade vi, Ida var upprörd först över det kalla vattnet men när hon upptäckte att hon bottnar och kan stå själv på botten om hon håller i sig så blev det bättre. Efter skolan blev det pizzakväll här på Gemina, en oväntad gäst - en av adoptivpapporna som redan åkt hem till Sverige är här på besök, och våra kära gräsänkor. Ida och kompisen leker väldigt bra tillsammans, tills de blir trötta. Då blir Ida ett enda ego. Ingen annan får ha hennes saker och om hon inte får göra precis som hon vill gråter hon. Inte den artigaste prinsessan i världen precis.

Vi har också haft nöjet att sjunga ja må hon leva för en härlig 7 åring i Sverige och fått äran att titta på en annan familjen Pansell. Härligt!!!

Nu ska jag göra min gardin helt klar. Imorgon ska vi förvandla lägenheten till adventsmysig =)

/ Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0