Kullerbytta

Idag blir det ett kort inlägg, jag satt uppe i går kväll och virkade klart julgransmattan =) Det gör lite ont i högerhandens fingrar. Ska vila mig iform ikväll, jag har bara virkat en halv pepparkaksgubbe. Knäpp? Det har ni väl förstått för länge sen.

Kullerbyttor ska man kunna göra när man börjar skolan tror jag. Ida gjorde en idag =) Hon har tre krypstilar, en inomhus med halkiga strumpor den ser helt normal ut två knän och två händer i golvet. Sen har hon en utomhuskrypning den är med två fötter och två händer i marken. Hon ser ut som en lite spindel som kilar omkring. Denna stil fungerar bra inne också om hon har gummipluppar på strumporna. Den tredje är mitt emellan, en fot, ett knä och två händer i marken. Idag har vi legat vid poolen hela dagen och haft semesterskönt. Ida kröp omkring som hon brukar och plötsligt slog det över och hon gjorde en alldeles riktig kullerbytta. Hon har gjort det en gång förut så det är ingen engångsföreteelse. Hon grät lätt förskräckt efteråt så avsiktlig är kanske inte kullerbyttan men hon kan =)

/ Anna

Kommentarer
Postat av: mormor

Bra gjort Ida, din mamma Anna hade lite svårare med kullerbyttor, hon var äldre när hon lärde sig och dom blev åt fel håll mot vad hon ville.

Tänk att ni har sommarsol. Låter underbart att ligga vid polen. Men,,, idag har vi faktiskt sett solen här hemma. Innan dess har vi haft 3 timmars sol under november månad(på 3 veckor)

Kram

2009-11-21 @ 23:15:36
Postat av: Susan

=)!! Fröken bus gjorde kullerbyttor i sängen då hon var 10mån då hon passerade 11mån slutade hon med det, kom tillbaka sedan vid 2års åldern.



2009-11-22 @ 17:09:40
URL: http://mammasusan.blogspot.com/
Postat av: Anna

Har hon börjat titta på Pippì och blivit kullerbyttsinspirerad? I avsnitt nummer 5 eller 6, då pappan har kommit och hälsat på, gör Pippi morgongympan med kullerbyttor. Malte brukar försöka....

2009-11-24 @ 09:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0