Farmor och Farfar

Nu har de landat!!! Som vi har längtat efter familjerna och nu har vi äntligen farmor och farfar här. De kom vid lunch igår efter en resa som gått mycket bra. Josef och Ida mötte på flygplatsen. Ida var väldigt komfunderad över de där figurerna som hittills bara funnits i hennes bok plötsligt kom promenerande. Men nu har hon tinat och leker för fullt med sina nya kompisar.

Själv låg jag hemma för att vara nära toaletten =) En leverpastej på julafton har satt igång en rejäl bantningskur i mig. Jag har lämnat prov idag och allt är lungt (utom min mage) alltså är det bara att vänta ut. Jag mår i alla fall mycket bättre och det tar nog inte lång tid nu.

Vi har börjat med att visa runt lite här i närområdet. Ja, jag har ju undersökt insidan på Nairobi hospital på egen hand men Ida och Josef har visat runt. Kvällen har vi tillbringat hemma. Vi har ju fyra månader att prata ikapp =)

Igår hade vi julafton (vi kommer att få två julaftnar till, hi hi hi för vi väntar två omgångar besök till). Vi slängde leverpastejen och åt bara den goda maten. Sen hade vi julklappsutdelning, Ida är väldigt förtjust i julklappar. Hon fick en boll som är väldigt kär och kläder som hennes mamma är väldigt kär i ;-) Kvällen avslutades med tomteverkstan från Kalles jul. Har man jul flera gånger måste man väl få titta på Kalles Jul flera gånger?

Det blir förmodligen lite mer sporadiskt bloggande i januari, vi måste ju umgås så mycket vi orkar. Men vi ska uppdatera ibland. Det väntar en massa spännande safaris och utflykter. Imorgon ska t.ex. Ida få träffa sin första livs levande elefant =)

/ Anna

Kommentarer
Postat av: mormor

Skönt att höra att resan gått bra för Tore o Solveig. Kan ana hur det kändes för dem när Josef o Ida stog där på flygplatsen och mötte.

Ha det nu riktigt roligt! Men ta det lugnt med leverpastejerna. Hoppas du mår bättre Anna. Hälsa!

2009-12-29 @ 01:31:07
Postat av: Marika

Ta hand om dig o dina nära. Passa på att mysa riktigt ordentligt och strunta i oss på bloggen (ett tag i alla fall). Kramar

2009-12-29 @ 11:02:59
Postat av: Pansells i Sätra

Krya på dig Anna å låt bli o ät sån mat som man blir magsjuk av... :-)

Ha det så skoj med farmor o farfar! Vi åker till de våra i Eksjö imorgon, så vi ska oxå ha en andra julafton, fast sen får det räcka... :-)

2009-12-29 @ 13:12:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0