Familjen trött

Pappan är sjuk (fast han mår mycket bättre) och mamman jobbar, hon är från och med imorgon inte bara mattefröken utan virkningsfröken också. Ettåringen har energi för ett helt kompani. Idag åt hon middag stående för det är mycket roligare. Alltså är det ett trött föräldrapar som gråter till "Lilla huset på prärien" (det kanske bara är halva föräldraparet som gråter men ändå). Ja, ja vi vet att vi inte har nåt att klaga på. Ida sover till åtta/nio på mornarna, men vi är trötta ändå.

Vi fick ett meddelande från vår advokat idag att pappren är inskickade till domstolen. Om det är någon därute som önskar att vi får en tid i domstolen i december (fortfarande inte troligt men inte omöjligt) så är det nog imorgon ni ska be =) Det tänker vi göra.

/ Anna


Kommentarer
Postat av: Mats & Sophia Selander

Hej på er alla tre (!)

Joakim läste brevet från er i söndags. Det var riktigt kul att höra. Grattis till utökningen!Sophia och jag har det bra. Sophia lär sig svenska med stormsteg (tycker i alla fall jag, även om hon ibland är frustrerad över svensk grammatik och särskilt "r"-ljudet).Välkomna hem så småning om...kramMats & Sophia2009-12-07 @ 20:18:20
Postat av: Mormor Gerd

Jag börjar redan i kväll....

2009-12-07 @ 23:05:50
Postat av: Antonio Kiasisua

Hej på Er.

Ni verkar trivas i den Afrikanska atmosfär. Vi vill bara höra hur ni har det på kontinent. Stor kram från

Antonio Junior, Miguel, Elda och Ponteciana

2009-12-08 @ 12:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0