20 år

Först kan vi meddela att vi finns med på domstolens lista över morgondagens ärenden. HURRA!!!

Sen kommer inlägget som borde kommit igår men vi hade slut på internet, alltså inte själva nätet men kontantkortet hade slut på pengar =)

Igår firade Josef och jag 20 år tillsammans. Hur gamla vi är? Vansinnigt gamla... nej inte så värst, jag var 14 och Josef var 15 när vi blev kära. 20 år senare skulle jag vilja påstå att jag är ännu kärare i den tunna gängliga 15 åring som till slut fick med mig på bio och sen 15 års fest. Grattis på födelsedagen Joakim!!! (en dag för sent).

Vår 20 årsdag firades i sällskap med trevliga människor. Först gick vi en Safari Walk som ligger vid ingången till nationalparken. Här finns djur som av någon anledning blivit omhändertagna. Så fort vi kom in började en av djurskötarna (antar vi att han var) hjälpa oss att locka fram djuren och berätta om dem. Han ville såklart ha pengar men promenaden blev SÅ mycket bättre tack vare honom och då hade den varit bra utan. Ida var helt galen och pekade vilt omkring sig och sa nåt i stil med potipotipoti. Hennes lilla kompis sa "don't eat me" konstant istället. Han förstår nog lite mer om djur som kan vara farliga än Ida som gärna hade kramat den vita noshörningen som var ENORM. Höjdpunkten för Josef i alla fall var när han fick klappa geparden. Inne hos geparden var vi allihopa. Kanske inte det mest djurvänliga men väldigt spännande.

  

Kvällen tillbringade vi i sällskap av ett helt gäng adoptivfamiljer. Jag hittade för ett tag sen en lapp om "Christmas carols by candellight" på Karen Blixens museum. Flera av de andra hängde på. Vi började med picknick i skymningen och ja, man kan se skuggan av Ngong hills bakom träden - väldigt vackert. När solen gick ner delades ljus och frigolitmuggar ut. Ljuset skulle sitta i muggen och utgöra en lykta. Sen blev det julsånger i mörkret med massor av frigolitmuggslyktor spridda över gräsmattan. En härlig blandning mellan allsång på skansen och en julkonsert. Jag sjöng i alla fall för full hals, ursäkta alla som ville höra de där som sjöng där framme men jag kunde inte låta bli.

     

En helt annorlunda 16:e december men väldigt trevlig. I normala fall skulle vi ha gjort något mysigt med goa vänner men i år bangade vi ur - ledsen. Grattis på 17 års dagen Anders och Linda!!! Hoppas er dag blev mysig också. Kunde inte ens ringa er - hade ju inget internet.

Nu ska vi bara se klart vänner - avsnittet vi tittar på sen sussa. Det blir tidig avfärd mot domstolen imorgon.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Farmor

Oh, vad roligt att höra att ni är med på listan i domstolen i morgon. Lycka till! Det ska bli spännande att få höra om sedan. Vilken härlig 20-årsdag ni hade tillsammans med era vänner därborta.

2009-12-17 @ 22:43:15
Postat av: Marika

Jag ska tänka på er imorgon när ni är i domstolen. Kramar

2009-12-17 @ 23:32:13
Postat av: Anonym

Passade ju bra att ha så mycket ljus när det var Hanukka (skulle aldrig hålla koll på sånt annars, men med en sån som Tor, så...).Stort LYCKA TILL i domstolen idag och grattis till de 20 åren!

2009-12-18 @ 07:37:36
Postat av: Farmor till barnen Andersson

Vi önskar er lycka och välsignelse den här dagen.

2009-12-18 @ 07:46:26
Postat av: mamma o pappa på Ekerö

Lycka till idag önska vi er

2009-12-18 @ 08:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0