Packning pågår

Vi håller just nu på att stuva om i väskorna så att allt viktigt kommer med och allt mindre viktigt lämnas hemma. Många saker blir det =) Resfebern stiger lite för varje dag - det är tur att vi har köpt en snabb och säker febertermometer. Vi åker tidigt tidigt... tidigt på torsdag morgon och vi lääääängtar.

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Anonym

ÅH!!

Jag önskar er all lycka på er resa och mötet med den nya famijemedlemmen!!

Stor stor kram

Annica

2009-08-25 @ 19:46:16
Postat av: Cecilia Ideskog

Hej Anna & Josef! Vi läste om er i Dagen och blir så glada för er skull och den lilla tjej som ska få er till föräldrar! Vad roligt det är att läsa om adoption i Dagen och andra tidningar, MER om det!



Vi har adopterat två barn från Colombia och var där 2001 och 2005. Nu är Lukas snart 9 år och Klara blir 5 år om nån vecka. Det är så roligt och adoptionsvärlden är så unik och fantastisk, vi är så glada och tacksamma över våra barn. Dessutom har vi fått glädjen att välkomna barnens lilla kusin från Sydafrika nu i våras!



Vi önskar er Lycka till på er resa till er dotter och ert nya andra hemland och är övertygad om att ni kommer att få en fantastisk upplevelse i Kenya tillsammans ni tre och de andra ni kommer lära känna. Vi kommer att följa er i bloggen, för den har ni väl tänkt fortsätta med under resan?



Trevlig resa!

2009-08-25 @ 21:26:15
URL: http://biphome.spray.se/ideskog/
Postat av: Glenn

Önskar er en trevlig resa och en fin tid i Kenya tillsammans med er lilla dotter. Ska bli intressant att läsa bloggen framöver. Kwa heri!

2009-08-26 @ 12:26:47
Postat av: ulrika algesund

Hejsan Anna och josef.

Jag heter Ulrika och läste också om er i tidningen Dagen och gick sedan in på er blogg och började läsa. LÄngtan efter barn kan vara smärtsamt och en enorm lycka. Jag hade längtat efter barn väldigt länge men den rätta mannen dröjde. Han kom till slut och Gud har välsignat oss med två underbara döttrar. Gud är god. Jag har länge varit intresserad av adoption och vill ni med stor spänning följa er väg till att bli föräldrar till den lilla flcian som väntar på er. Önskar er allt gott och Guds rika välsignelse när ni flyger iväg i morgon.



Ulrika Algesund

2009-08-26 @ 15:37:09
URL: http://www.algesund.blogspot.com
Postat av: Sol-Britt, mamma till Per A

Stort grattis och lycka till på resan. Ni reser till ett intressant land och många fantastiska upplevelser, men mest fantastisk är den lilla tjejen som snart är er.

Vi kommer att följa er på bloggen under er tid i Kenya. Det blir intressant.

2009-08-26 @ 19:16:20
Postat av: Susan

Ha en underbara resa!!!

Snart åker ni, så spännande!!



2009-08-26 @ 21:43:36
Postat av: Mormor o Morfar

Nu är det bara några timmar kvar innan avresan till Kenya. Lycka till! Vi ser fram emot att höra av Er. Krama lillan lite extra från oss. Vi är med Er alla tre i våra tankar

2009-08-26 @ 23:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0