Junction

Väckarklockan idag var en brud som skulle hämtas, klockan 9.00 tutade bilar och det sjöngs och tjoades i trapphuset. De hade en bönestund och drog till slut iväg med bruden. Hoppas de blir lyckligt gifta.

Några av oss somnade om och vaknade ett tag senare. Efter frukost skrotade vi runt ett tag och gjorde ingenting innan vi gick iväg för att utforska Junction köpcentret på andra sidan gatan. Klockan tre träffade vi Kenyas (enda) pingstmissionär på java där vi fikade och pratade om allt möjligt. Innan vi gick hem handlade vi mat på nakumatt (en stormarknad som verkar ha allt möjligt men inte alltid och inte på samma ställe).

Nu sitter vi och dricker kaffe och är mätta och glada efter en god middag - Anderssons berömda flygande jakob. Vi kommer ganska lätt att glida in i Anderssons glidarliv, särskilt som de tar hand om oss hela tiden =)

/ Anna


Kommentarer
Postat av: Glenn

Det är ganska kul att gå in på Google Earth och med ledning av det ni skriver försöka lista ut var ni befinner er. Tror att jag vet på ett ungefär var ni är just nu. Känner ju också igen en del platser där jag själv varit en gång i tiden, bl a i pingstkyrkan på Valley Road och på köttrestaurangen Carnivore strax väster om Wilson Airport.

2009-08-30 @ 18:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0